Bergpas in Ringedalsvatnet - Noorwegen

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 108 065

Ricardo Bouman over Bergpas in Ringedalsvatnet - Noorwegen

Ringedalsvatnet is een stuwmeer in Noorwegen vlakbij één van de vertakkingen van de Hardangerfjord. Vanaf dit meer kun je een in totaal 10 uur durende bergwandeling maken naar een uitzichtpunt genaamd Trolltunga (zie mijn album: Noorwegen). Tijdens de wandeltocht loop je zowel door bosrijke gebieden als ruige gebergte met eeuwig sneeuw.
Bergpas in Ringedalsvatnet - Noorwegen vind je in de categorieën Bergen, Bergpas, Eeuwige sneeuw, Fotografie, Noorwegen, Ringedalsvatnet, Trolltunga, bergwandeling, keien en vergezicht.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, illustrator en fotograaf uit Zoetermeer.
Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch.

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor Bergpas in Ringedalsvatnet - Noorwegen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Bergpas in Ringedalsvatnet - Noorwegen van Ricardo Bouman

Koop de foto Bergpas in Ringedalsvatnet - Noorwegen van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 108 065
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
159,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden