Bergpas in Ringedalsvatnet - Noorwegen

van Ricardo Bouman

- Werkcode: 108065

Ricardo Bouman over Bergpas in Ringedalsvatnet - Noorwegen

Ringedalsvatnet is een stuwmeer in Noorwegen vlakbij één van de vertakkingen van de Hardangerfjord. Vanaf dit meer kun je een in totaal 10 uur durende bergwandeling maken naar een uitzichtpunt genaamd Trolltunga (zie mijn album: Noorwegen). Tijdens de wandeltocht loop je zowel door bosrijke gebieden als ruige gebergte met eeuwig sneeuw.
Bergpas in Ringedalsvatnet - Noorwegen vind je in de categorieën Bergen, Bergpas, Eeuwige sneeuw, Fotografie, Noorwegen, Ringedalsvatnet, Trolltunga, bergwandeling, keien en vergezicht.
Ricardo Bouman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken van Ricardo Bouman


Waarom je kiest voor Bergpas in Ringedalsvatnet - Noorwegen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bergpas in Ringedalsvatnet - Noorwegen van Ricardo Bouman

Koop de foto Bergpas in Ringedalsvatnet - Noorwegen van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 108065
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
148 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.