Bergrivier La Hoëgne in de Ardennen van Rob Boon

Werkcode: 962 628 Kopieer de werkcode

Rob Boon profielfoto De Hoëgne is een regenrivier die stroomt door de bosrijke Belgische Ardennen. De mooiste periode is de herfst waar de bladeren bijdragen aan de kleurenpracht en meer zonlicht de bodem bereikt. Het gebruik van een Grijsfilter (Neutral Density) filter verlengd de sluitertijd en laat het water er romig uitzien!

Dit werk wordt aangeboden door Rob Boon

Aangemoedigd door vrienden ben ik 2010 met digitale fotografie gestart. Ik ben gespecialiseerd in Landschap en Macro fotografie. Architectuur en Industrieel Erfgoed horen ook tot het werkveld. Ik probeer daarbij altijd de grenzen van de technische mogelijkheden op te zoeken . Mijn passie geldt met name het Heuvelland in Zuid-Limburg waar ik vele uren onder uiteenlopende omstandigheden onderweg ben om net dat bijzondere plaatje te schieten...

Meer weten over Rob Boon?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Anita
Nederland
5 / 5

Goede service en kwaliteit en een fijn contact.
Schilderij canvas voor de woonkamer gekocht. We wilde een afwijkende maat. Fijn. Contact en goed advies gekregen. Schilderij ziet er prachtig uit. Mooie kwaliteit ook. Wij zijn er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Ronald
Nederland
5 / 5

Top
Goeie en snelle levering. Kwaliteit is ook prima!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2023
kobus heemskerk
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Very wide choice. Super helpful with advice and recommendations. Clear information regarding the installation. (Original) Zeer ruime keus. Fantastisch geholpen met advies en aanbevelingen. Duidelijke informatie mbt de montage.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Karin van Ess
Nederland
5 / 5

Precies zoals ik het uitgezocht had!
Staat erg mooi aan de muur,hebben de muur laten schilderen zoals op VT wonen ,uitzending Amersfoort, monumentaal pand. We zijn er heel blij mee !! Bedankt!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
maelvis maelvis
Nederland
5 / 5

Bestellen en betalen is eenvoudig. De bestelling wordt goed stevig verpakt geleverd. Het koste ons de nodige moeite om het los te krijgen. Dit omdat we natuurlijk niet wisten hoe het in de verpakking verpakt zat. Maar ook in de verpakking zit het goed verpakt. Al met al kan je rustig bij 'Werk aan de Muur' iets bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Niels
Nederland
4 / 5

Fraaie canvasfoto's, snel geleverd, makkelijk op te hangen
Fijn om uit een ruime keuze aan foto's te kunnen kiezen om elke ruimte in huis een eigen unieke en persoonlijke sfeer te kunnen geven. Kwaliteit van de canvas is goed en ze worden zorgvuldig geleverd. Kom zeker nog is terug voor een nieuwe bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Karin
Nederland
5 / 5

Super service
Kwalitatief mooie schilderijen en ook geven ze goede service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
Hans
Nederland
4.5 / 5

Zeer mooie kwaliteit
Werk aan de muur doet wat ze beloven. Echt mooie afdrukkwaliteit en ook degelijk uitgevoerd met perfect ophangsysteem. In ons geval een aluminium uitvoering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Charlotte
Nederland
5 / 5

Super service en product
Werkaandemuur heeft er alles aan gedaan om het schilderij op de gewenste datum bij ons te bezorgen en dat is gelukt. Denken mee en bezorglocatie kon twee dagen van te voren nog gewijzigd worden zodat we zeker wisten dat het schilderij in ontvangst genomen kon worden en aan de wand hing tijdens onze housewarming. Wij zijn super blij met het schilderij en de service van werkaandemuur.nl. Zeker een aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Jon
Nederland
5 / 5

Goede ervaring
Werkaandemuur.nl heeft een duidelijke site, is punctueel als het gaat om betalings- en leveringsprocedures en is bij vragen snel met de follow-up.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Janneke
Nederland
5 / 5

Fantastisch gedetaillerde print in zeer natuurgetrouwe kleuren en dat op akoestisch doek!
Ik heb goede ervaringen met Werkaandemuur. Zowel de laatste als ook de vorige opdrachten zijn prachtig geprint, de lijsten zien er goed uit en het werk wordt heel zorvuldig ingepakt en op tijd verzonden. Het was heel spannend om het object in elkaar te zetten maar het akoestisch doek voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Mitchell
Nederland
5 / 5

Topservice en hele goede afwerking
Mooi product geleverd met hele goede afwerking. Voldoende contactmomenten en service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Bergrivier La Hoëgne in de Ardennen van Rob Boon op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 22 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
72,-64,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!