Berlijnse Muur met kleurengraffiti en kauwgom van Andreea Eva Herczegh

Werkcode: 792 782 Kopieer de werkcode

Andreea Eva Herczegh profielfoto Deel van de Berlijnse Muur met graffiti en kauwgom erop geplakt. Potsdamer Platz, Berlijn, Duitsland. Coole grunge look en een herinnering aan een moment in de geschiedenis en een monument uit de tijd van de Koude Oorlog.
Berlijn is een fascinerende hoofdstad, met een specifieke vibe, heel anders dan in de rest van Duitsland. De combinatie van zware historische sites met het bohemienachtige, multiculturele en bruisende artistieke leven is gewoon geweldig.

Dit werk wordt aangeboden door Andreea Eva Herczegh

Hallo! Mijn naam is Andreea Eva Herczegh en ik ben een fotograaf met een interesse in architectuur, reizen en natuur, podiumkunsten en straatfotografie, met een passie voor zwart-wit.

Architectuurfotografie is voor mij het vastleggen van de lijnen, rondingen, vormen en omgeving van gebouwen en structuren uit verschillende tijden en plaatsen.
Ik ben een stadsmens, maar af en toe roept de natuur ;-) en ga ik op pad om foto's te maken van prachtige landschappen die me raken en van de wonderbaarlijke wezens waarmee we de wereld delen.
Bij het fotograferen van muziekconcerten of festivals en theatervoorstellingen ben ik voortdurend op zoek naar die uitdrukking of dat gebaar dat emotie oproept, die bepaalde scène die een verhaal vertelt of dat dramatische lichteffect.
Bij straatfotografie probeer ik het leven in de stad vast te leggen, zoals het zich voor me ontvouwt, terwijl ik ook probeer een scène op te zetten en het contrast te vinden.
Reizen is voor mij een enorm plezier, een bron van educatie en energie, die mij geweldige kansen heeft geboden om verschillende culturen en omgevingen te observeren en vast te leggen, wat in feite al het bovenstaande omvat.

Hier zijn mijn fine art prints en producten van foto's van mijn lens aan uw muren, voor uw huis en kantoor kamers muurkunst, om hopelijk inspiratie voor uw huis decor en interieur design.


Alle beelden zijn Copyright ©2021 Andreea Eva Herczegh. Alle rechten voorbehouden. Het kopiëren en / of verspreide

Meer weten over Andreea Eva Herczegh?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.729 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Debbie Nieboer
    Nederland
    5 / 5

    Zeer grote variatie aan foto’s, duidelijk site en snelle service. Erg tevreden en blij dat we als extra optie, op advies van de baklijst nog hebben bij besteld. Ons vakantie verblijf is weer leuk opgefrist met dit prachtige doek.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
    Jan
    Nederland
    4.5 / 5

    Positief
    Perfect zoals verwacht

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Cjay Carabonara
    Nederland
    5 / 5

    Top bedrijf! Kwaliteit en levert goede service!
    Zal hier zeker weer eens wat bestellen of aanbesteden!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Gerdie
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
    Nienke
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige werken en zeer goede klantenservice
    Ik wilde na mijn bestelling toch nog iets veranderen, dit bleek geen enkel probleem. De klantenservice reageert snel en is bijzonder klantvriendelijk. Persoonlijk en toch professioneel. Toen de verzending iets vertraging opliep, werd ik steeds op de hoogte gehouden. De werken zijn prachtig, ben er heel blij mee!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Willem Veldhoen Rensa
    Nederland
    5 / 5

    Duidelijk overzicht van de werken Advisering op maat Prijs/kwaliteit prima in orde Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
    Ingrid
    Nederland
    5 / 5

    Goede service en prachtig werk geleverd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    Leon
    Nederland
    5 / 5

    Goede service en je krijgt gewoon wat je vraagt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
    Jules
    Nederland
    5 / 5

    Perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen
    Ben helemaal niet van de reviews maar voor nu maak ik daar graag eeb uitzondering voor. Mijn zoon mocht voor zijn 18e verjaardag mooie plaat voor aan de muur uitkiezen. Afmeting 160x40. Alles keurig verpakt en conform afspraak ontvangen. Echter na het ophangen en bij het verwijderen van de folie zat er kleine afwijking op de foto….Minimaal, maar voor iets wat wellicht een leven lang mee reist en je weet het toch hinderlijk. Na dit gedeeld te hebben met klanten service en intern overleg daar was de conclusie: Wij sturen kosteloos een nieuwe foto toe en degene met kleine beschadiging mochten we houden en zelf een andere zinvolle bestemming voor geven, nou dat gaan we zeker doen! Samenvattend: perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen ;) Dank daaarvoor team werk aan de muur!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
    Angelique
    Nederland
    5 / 5

    Maat die ik wilde was niet mogelijk! Maar door mee te denken kwamen we eigenlijk tot een nog beter resultaat. Snelle levering en top kwaliteit. Wij zijn super blij met het resultaat!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    Gerald
    Nederland
    5 / 5

    zeer professioneel, adequaat en pro-actief
    op zeer korte termijn een zeer mooie bestelling geleverd middels korte en persoonlijke communicatielijnen !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    DJ Moedt
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige kwaliteit.
    Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit abstracte kunstwerk Berlijnse Muur met kleurengraffiti en kauwgom van Andreea Eva Herczegh op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
126,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden