Berlijnse muur Berlijn Duitsland

Berlijnse muur Berlijn Duitsland van Watze D. de Haan

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 59080

Berlijnse muur Berlijn Duitsland van Watze D. de Haan

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!
Berlijnse muur Berlijn Duitsland van Watze D. de Haan

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dit is een stukje van de afgebroken Berlijnse muur. Deze afbeelding is een klein gedeelte van een groter geheel en die kan je vinden bij de "East Side Galery" in Berlijn. De gaten symboliseren het verlangen naar vrijheid in een bloederige en machteloze omgeving. Kunstenaars hebben op verzoek een aantal stukken muur beschilderd met kunstwerken met hun beleving van het vallen van de Berlijnse muur.

"Voorbij deze overgebleven Berlijnse muur ligt in haar ogen mijn gekende vrijheid, kan ik weer open ademen, verlaat ik gebarsten aders die mijn aarde rood verkleurden. Voorbij deze muur mag ik zijn wie ik ben, kan ik weer spelen, verlaat ik het spel van de macht, ben ik niet meer de machteloze". (Watze D. de Haan 2010)

Over Watze D. de Haan

Watze D. de Haan profielfotoJe ziet wat je wilt zien en wat je ziet kan ook anders zijn. Fotograferen vanuit respect, verwondering en bewondering met voorkeur voor macro-, sport- en natuurfotografie.

Alle werken