Berlin Eberwalderstrasse

Berlin Eberwalderstrasse van Eriks Photoshop by Erik Heuver

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Berlin Eberwalderstrasse van Eriks Photoshop by Erik Heuver

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 266266
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!

Omschrijving

Als het licht oranje wordt en de schaduwen lang, dan vind ik de Eberswalder Strasse in Prenzlauer Berg op haar mooist. Deze omgeving heeft niet alleen een prachtige geschiedenis, maar is nog steeds vandaag de dag een belangrijk knooppunt in Berlijn. Niet alleen voor het verkeer, maar ook cultureel: voor het uitgaan, bezoeken van de leukste markten op zondag en de winkels in de omgeving. Eberswalder Strasse is al decennia een stralend middelpunt van Berlijn. Tijd voor een ietwat poëtische ode aan dit prachtige station en de straten eromheen.

Over Eriks Photoshop by Erik Heuver

Eriks Photoshop by Erik Heuver profielfotoErik heeft meer dan 20 jaar ervaring met fotografie opgedaan. Gaandeweg merkte hij dat zijn interesses en kwaliteiten in fotografie sterker werden in de richting van landschaps- en straatfoto's. Erik houdt van de natuur en geniet vooral van de prachtige uitzichten. Het behoud van de natuur is belangrijk voor Erik. Met zijn foto's laat hij iedereen genieten van wat onze aarde te bieden heeft. "De natuur is mijn beste voorbeeld" was de uitspraak van zijn vader, die ook een fotograaf was.

Erik is in Enschede geboren en op 25-jarige leeftijd verhuisd naar België vanwege zijn werk. Na een paar jaar werd ik meer en meer geïnteresseerd in fotografie en ik vroeg me af of ik deze passie van mijn vader kon erven. Vier jaar later begon ik een studie Fotografie in Oudenaarde (TSO) met docenten, Hilde Braet, Leen Brands, Luc Polfliet en Kris Snoeck. Na deze studie begon ik mijn studie aan de Gentse Academie met leraar Lieven Herreman. Ik merkte dat ik mezelf de hele tijd kwijt kon raken in fotografie en dat de passie, om een mooie foto te maken, me in bezit nam.

Alle werken