Besneeuwde bergtop in de herfst

Besneeuwde bergtop in de herfst van Hidde Hageman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Besneeuwde bergtop in de herfst van Hidde Hageman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 515586
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!

Omschrijving

Besneeuwde bergtop in de herfst. Dit is de Nockspitze. Een berg die boven de stad Innsbruck uitsteekt in de deelstaat Tirol. Deze foto werd genomen na de eerste sneeuwval van het jaar. De bomen hebben nog een herfstachtige kleur terwijl de bergtop er besneeuwd bijligt in de ochtendzon

Over Hidde Hageman

Hidde Hageman profielfotoLeuk kennis te maken! Mijn naam is Hidde Hageman. Ik ben professioneel fotograaf. Bergen zijn mijn grootste passie - dit zal je aan mijn werk af kunnen zien. Zoek je een mooie foto voor in je woon of slaapkamer? Of wellicht kan je kantoor wel wat moois gebruiken?

Ik hoop dat er een foto bij zit die bij je past. Kijk even goed door mijn selectie heen. De foto's zijn over de hele wereld gemaakt. Kijk vooral eens naar de foto's die ik in Zweden en Japan heb gemaakt. Ik heb een lange tijd in Japan gewoond, en heb daardoor veel foto's kunnen maken. Er zitten vooral veel foto's van mijn tijd op het eiland Hokkaido in de serie.

Ik steek erg veel tijd in zowel het fotograferen als het nabewerken van mijn foto's. Als je vragen hebt over mijn werk, schroom deze niet te stellen.

Hartelijk dank voor het kijken op mijn shop. Ik hoop dat je kan genieten van mijn foto's!

- Hidde Hageman

Alle werken