Best Friend

Best Friend van Anne Oszkiel-van den Belt

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Best Friend van Anne Oszkiel-van den Belt

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 284042
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 gratis verzending!

Omschrijving

Wie kent ze niet: de giechelende meiden achterin het klaslokaal? Die onophoudelijk moeten lachen en niemand weet eigenlijk waarom. Waarschijnlijk een verliefdheid, maar zodra het aan ze gevraagd wordt, krijgen ze allebei een vuurrood hoofd. Echte BFF’s. Herkenbaar?

Precies die meiden heb ik hier getekend, in een houding die ze zelf van de slappe lach niet meer onder controle hebben.

Deze tekening is alleen met zwart getekend, en deels met kleur ingekleurd.
Op de achtergrond is een foto van papier te zien, om het digitale en analoge aspect van deze illustratie meer naar elkaar toe te trekken.

Dit werk wordt aangeboden door Anne Oszkiel-van den Belt

Anne Oszkiel-van den Belt profielfotoDe passie voor tekenen ziet diep in mijn genen. Daarvoor heb ik mijn familie te danken, en dan met name mijn vader, die ook schildert, en mijn broer, die video’s en muziek producties maakt. Na mijn afstuderen aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam (2010) ben ik begonnen als freelancer, onder mijn twee voornamen Anne Julia. Ik maak portretten in opdracht en neem zo nu en dan deel aan exposities en fairs met mijn vrije werk.Naast het schilderen met verf op doek, maak ik ook digitale portretten en illustraties. Dankzij mijn Wacom Cintiq kan ik direct op het beeldscherm tekenen en zo de werelden van analoog en digitaal tekenen dichter bij elkaar brengen. Er zitten een hoop verschillen tussen beide manieren van werken en allebei de technieken bevatten eigenschappen die de ander niet kan evenaren. Zo kan elk detail in een digitaal vervaardigd portret eindeloos worden aangepast, verwijderd of toegevoegd gedurende het hele proces, en kan er flink worden ingezoomd, in tegenstelling tot schilderen op doek.Maar echte verf, met zijn unieke structuur en geur, is de meest intieme, autonome vorm van kunst en kan met geen mogelijkheid exact worden gekopieerd.Juist hierom werk ik graag met beide technieken en probeer ik ze vaak met elkaar te combineren.

Alle werken