Beweging

Beweging van Wil van der Velde/ Digital Art

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 73451

Beweging van Wil van der Velde/ Digital Art

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
106 gratis verzending!
Beweging van Wil van der Velde/ Digital Art

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Digitale fotobewerking. Door gebruik van verschillende filters en technieken is dit kleurrijke beeld ontstaan. Het beeld geeft de suggestie van een landschap weer, een glooiende, golvende beweging als horizon. Het werk laat veel aan de verbeelding over. Abstract en gestileerd werk voor een eigentijds en modern interieur of voor een originele wanddecoratie in het bedrijf of kantoor. Digital Art met fotografie als uitgangspunt.

Over Wil van der Velde/ Digital Art

Wil van der Velde/ Digital Art profielfotoMijn naam is Wil van der Velde en ik maak voor je werkruimte of woonruimte originele Digital Art voor aan de muur. Met mijn foto's als uitgangspunt creëer ik nieuwe digitale beelden die vaak minimalistisch en abstract zijn. De basis van elk werk is een foto die ik gemaakt heb.In deze shop vind je uitsluitend digitaal bewerkt materiaal. In mijn andere shop bij Werk aan de Muur onder de naam Wil van der Velde zijn mijn foto's te vinden.

Alle werken