Bezoek van Minerva aan de Muzen, Hendrick van Balen, Joos de Momper, Jan Brueghel de Oude

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 576024

Over Bezoek van Minerva aan de Muzen, Hendrick van Balen, Joos de Momper, Jan Brueghel de Oude

Bezoek van Minerva aan de Muzen, Hendrick van Balen, Joos de Momper, Jan Brueghel de Oude

Hendrick van Balen I schilderde de figuren op dit schilderij, Joos de Momper II bekommerde zich om het landschap en Jan Brueghel I nam de bloemen voor zijn rekening. Links zie je hoe de godin Minerva een bezoek brengt aan de Muzen op de berg Helikon, nabij de golf van Korinthe. Rechts ontspringt de Hippocrene, een heilige bron die inspiratie bracht aan iedereen die ervan dronk of erin baadde. Volgens de mythe was het het paard Pegasus dat de bron met zijn hoeven uit de grond stampte.
Bezoek van Minerva aan de Muzen, Hendrick van Balen, Joos de Momper, Jan Brueghel de Oude vind je in de categorieën Barok, Hendrick van Balen, Jan Brueghel de Oude, Joos de Momper, Minerva (mythologie), Muzen, Oude meesters en Schilderijen.

Klantbeoordelingen van Bezoek van Minerva aan de Muzen, Hendrick van Balen, Joos de Momper, Jan Brueghel de Oude 5 / 5 (1 beoordeling)

Jan
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Boven alle verwachting! Wat mooi!
Een zeer positieve ervaring bij werkaademuur.nl Begon al met de mogelijk tot een aanbetaling, vervolgens goede communicatie en ondanks covid een zeer redelijke levertijd En het resultaat (schilderij op canvas) is ronduit ge-wel-dig!


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Bezoek van Minerva aan de Muzen, Hendrick van Balen, Joos de Momper, Jan Brueghel de Oude op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bezoek van Minerva aan de Muzen, Hendrick van Balen, Joos de Momper, Jan Brueghel de Oude uit de oude meesters collectie

Koop Bezoek van Minerva aan de Muzen, Hendrick van Balen, Joos de Momper, Jan Brueghel de Oude als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 576024
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.