Bezoek van Minerva aan de Muzen, Hendrick van Balen, Joos de Momper, Jan Brueghel de Oude

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 576 024

Over Bezoek van Minerva aan de Muzen, Hendrick van Balen, Joos de Momper, Jan Brueghel de Oude

Bezoek van Minerva aan de Muzen, Hendrick van Balen, Joos de Momper, Jan Brueghel de Oude

Hendrick van Balen I schilderde de figuren op dit schilderij, Joos de Momper II bekommerde zich om het landschap en Jan Brueghel I nam de bloemen voor zijn rekening. Links zie je hoe de godin Minerva een bezoek brengt aan de Muzen op de berg Helikon, nabij de golf van Korinthe. Rechts ontspringt de Hippocrene, een heilige bron die inspiratie bracht aan iedereen die ervan dronk of erin baadde. Volgens de mythe was het het paard Pegasus dat de bron met zijn hoeven uit de grond stampte.
Bezoek van Minerva aan de Muzen, Hendrick van Balen, Joos de Momper, Jan Brueghel de Oude vind je in de categorieën Barok, Hendrick van Balen, Jan Brueghel de Oude, Joos de Momper, Minerva (mythologie), Muzen, Oude Meesters en Schilderijen.

Klantbeoordelingen van Bezoek van Minerva aan de Muzen, Hendrick van Balen, Joos de Momper, Jan Brueghel de Oude 5 / 5 (1 beoordeling)

Jan Geverifieerde klant
Nederland
5 / 5

Boven alle verwachting! Wat mooi!
Een zeer positieve ervaring bij werkaademuur.nl Begon al met de mogelijk tot een aanbetaling, vervolgens goede communicatie en ondanks covid een zeer redelijke levertijd En het resultaat (schilderij op canvas) is ronduit ge-wel-dig!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh 4 maart 2021
Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Bezoek van Minerva aan de Muzen, Hendrick van Balen, Joos de Momper, Jan Brueghel de Oude als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Bezoek van Minerva aan de Muzen, Hendrick van Balen, Joos de Momper, Jan Brueghel de Oude uit de oude meesters collectie

Koop Bezoek van Minerva aan de Muzen, Hendrick van Balen, Joos de Momper, Jan Brueghel de Oude als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 576 024
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
128,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden