Biesbosch Waterboom

Biesbosch Waterboom van Willem van Leuveren Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Biesbosch Waterboom van Willem van Leuveren Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 301610
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
224 gratis verzending!

Omschrijving

Regiobeeldbank Biesbosch. In De Biesbosch is er van alles te beleven! Gratis en voor niets geniet je er van de prachtige natuur die het gebied rijk is, maar voor een écht avontuur ga je actief op pad vanaf het water, te voet of met de fiets.

Te doen in de Biesbosch
WAT VIND JE WAAR
Ga je binnenkort op avontuur in De Biesbosch? Dan is het goed om te weten wat je waar kunt vinden. We hebben de belangrijkste informatie op een rijtje gezet, om jouw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Bekijk de kaart
HOE KOM JE ER
Nationaal Park De Biesbosch is goed bereikbaar vanwege de ligging nabij de grote snelwegen en is voldoende (gratis) parkeergelegenheid bij de diverse bezoekerscentra en Gastenheren van de Biesbosch.

Bekijk de routes
OVER DE BIESBOSCH
Nationaal Park De Biesbosch is een beschermd natuurgebied en het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Dat houdt bijvoorbeeld in dat je er veel wilgenvloedbossen en kreken vindt.

Dit werk wordt aangeboden door Willem van Leuveren Fotografie

Willem van Leuveren Fotografie profielfotoLandschapsfotografie door Willem van Leuveren sr. Welkom bij de Regiobeeldbank, een beeldbank met grote collectie foto's van het Vallei- en Eemgebied en directe omgeving. De Gelderse Vallei ligt ingesloten tussen het Krommerijngebied en de Heuvelrug aan de Westzijde en het Veluwe massief aan de Oostzijde. Een beeldbank van Midden Nederland - Gelderse Vallei dus. Het biedt een grote afwisseling aan landschappen, die van nationale betekenis zijn. Bovendien is dit gebied rijk aan cultuurhistorische elementen. Dus onze regio, het Eem- en Valleigebied gelegen in de provincies Utrecht en Gelderland.Daarnaast zijn Kreta, Gambia, Scotland, U.K. en de Pyreneeën ruim vertegenwoordigd. Ook tal van andere plaatsen en onderwerpen zijn hierin opgenomen. Zie de catogorieën. Het is documentaire fotografie welke bestaan uit series van 8, 16, 24 of 48 foto's. Het geeft dus een beeld weer van een plaats of activiteit in een bepaalde regio.

Alle werken