Biesbosch, ochtend

Biesbosch, ochtend van joas wilzing

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 42595

Biesbosch, ochtend van joas wilzing

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
90 gratis verzending!
Biesbosch, ochtend van joas wilzing

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het water nabij het biesboschmuseum, vroeg in de ochtend op een nazomerdag. Het water is nog kalm na de nacht, en weerspiegelt de wolken en de bomen. Een bordje in het water, ik weet niet meer wat er verboden werd maar ik kan me voorstellen dat ze veel dingen verbieden om dit nationaal park zo mooi te houden.
Ik was een weekendje aan het kamperen in de biesbosch. Ik werd 's nachts wakker, en besloot er dan maar op uit te gaan. Zo was ik rond 5.00 uur, voor zonsopgang, aan het water. Ik heb er het licht en de zon afgewacht, onderwijl zoekend naar composities en onderwerpen. Het bordje op de voorgrond leek me al snel een mooie toevoeging.

Over joas wilzing

joas wilzing profielfotoHoi, Leuk dat je mijn winkel bij werk aan de muur bekijkt!Ik heb het geluk om vlakbij een aantal prachtige natuurgebieden te wonen: de Veluwezoom, Posbank, De Gelderse Poort, de Klompenwaard waar Fort Pannerden in ligt, Meinerswijk. Ik ben daar dan ook geregeld te vinden.Maar natuurlijk kom ik ook op andere plekken, in Nederland en daar buiten.Op werkaandemuur vind u de mooiste foto's die ik maakte, om thuis of elders aan de muur te hangen. Ze zijn op allerlei materialen en formaten te bestellen. Als u vragen heeft, advies wil of een wens heeft: ik denk graag met u mee. Het makkelijkst ben ik te bereiken via joaswilzing@gmail.com.

Tijdens mijn omzwervingen door de natuur ontmoet ik dieren. Over sommige van deze ontmoetingen schrijf ik een kort verhaaltje. Je leest ze hier: http://joaswilzing.nl/category/ontmoetingen-met-dieren/

Ik wens u een fijne dag,Joas

Alle werken