Big City

van Olga Tromp

- Werkcode: 128 336

Olga Tromp over Big City

The sky is the limit! Illustraties in diverse tekentechnieken zoals aquarel, inkt en lijntekeningen zijn digitaal gemixed met fotografische elementen. De inspiratie is New york 'the City that never sleeps" met iconen als het Vrijheidsbeeld en het Empire State Building erin verwerkt.
Olga Tromp profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Olga Tromp

Als creatieve duizendpoot en met een achtergrond als vormgeefster heb ik een passie voor alles wat met beeld en vormgeving te maken heeft. Mijn illustraties kenmerken zich door een vrouwelijke tekenstijl in contrast met ruwe structuren, inktvlekken en aangetaste effecten om zo tot een interessant beeld te komen waarin vaak veel te ontdekken valt. Ik combineer hierin mijn voorliefde voor handmatige tekentechnieken, fotografie en de eindeloze digitale mogelijkheden.

Alle werken van Olga Tromp


Waarom je kiest voor Big City op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Big City van Olga Tromp

Koop de illustratie Big City van Olga Tromp op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 128 336
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
141,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden