Big Tug

Big Tug van Ko van Leeuwen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 162522

Big Tug van Ko van Leeuwen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!
Big Tug van Ko van Leeuwen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

BigTug: De brug van de sleepboot Elbe tijdens PreSail IJmond in IJmuiden voorafgaand aan Sail Amsterdam. De Elbe is in 1959 in dienst gekomen bij L. Smit & Co. Van 1976 tot 1985 voer ze als loodsboot Maryland en daarna als actieschip Greenpeace voor de gelijknamige organisatie. In 2002 begon de restauratie om haar weer terug te brengen tot de sterke sleepboot die ze ooit was. De vaste ligplaats is Maassluis. De Elbe is enige tijd de sterkste sleepboot ter wereld geweest.

Over Ko van Leeuwen

Ko van Leeuwen profielfotoKo van Leeuwen is fotograaf in IJmuiden. Wat hier wordt getoond is zijn vrije werk. De voorliefde voor scheepvaart, natuur en Schotland komt duidelijk naar voren. Daarnaast komen er straks ook albums met panoramafoto's Ko van Leeuwen werkt ook als bedrijfs- en persfotograaf voor lokale bedrijven, regionale media en maakt videoverslaggeving voor diverse televisiezenders.

Alle werken