Bij de uiterwaarden van Moetwil en van Dijk - Fotografie

Werkcode: 488 674 Kopieer de werkcode

Moetwil en van Dijk - Fotografie profielfoto Binnenvaartschip met zwemmers in de Lek

Dit werk wordt aangeboden door Moetwil en van Dijk - Fotografie

Over Moetwil en Van Dijk - Fotografie:

Fotografie geeft ons energie en brengt ons naar speciale plaatsen, geniet mee van onze passie! In het bos, nabij een molen, een haven, macro, een prachtige zonsopgang of zonsondergang ........................ verwondering omzetten in foto's met een WOW-gevoel, heerlijk om te doen!

Bent u op zoek naar sfeervolle landschaps- en natuurfoto's voor bijvoorbeeld het kantoor, de slaap- of woonkamer? Onze foto's zijn onderverdeeld in thema's. We hebben ook een top 25 van elk thema gemaakt.

Meer weten over Moetwil en van Dijk - Fotografie?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Wil
Nederland
5 / 5

Mooie en duidelijke website. Prachtige foto's om uit te kiezen en ook heel veel. Mooi afgewerkt. Ook de levering en verzending is prima verzorgd.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Marcel
Nederland
5 / 5

Super!
Mooie print. Goede kwaliteit behang. Goede service (meedenken in mogelijkheden). Snel.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
kurt
Nederland
5 / 5

Correcte afspraken, geleverd zoals het hoort. Thanks

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
Barend Haas
Nederland
5 / 5

Al een paar heel goede ervaringen met deze organisatie gehad. Wij waren uiterst tevreden over de gang van zaken en het resultaat. Voor herhaling vatbaar.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2017
Tiny
Nederland
4 / 5

Super!
Iedereen vindt er zeker zijn keuze!!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Sjon
Nederland
5 / 5

geweldig
Goede verzending, prachtig exemplaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Jules
Nederland
5 / 5

Perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen
Ben helemaal niet van de reviews maar voor nu maak ik daar graag eeb uitzondering voor. Mijn zoon mocht voor zijn 18e verjaardag mooie plaat voor aan de muur uitkiezen. Afmeting 160x40. Alles keurig verpakt en conform afspraak ontvangen. Echter na het ophangen en bij het verwijderen van de folie zat er kleine afwijking op de foto….Minimaal, maar voor iets wat wellicht een leven lang mee reist en je weet het toch hinderlijk. Na dit gedeeld te hebben met klanten service en intern overleg daar was de conclusie: Wij sturen kosteloos een nieuwe foto toe en degene met kleine beschadiging mochten we houden en zelf een andere zinvolle bestemming voor geven, nou dat gaan we zeker doen! Samenvattend: perfecte aftersales en service. Zouden hoop bedrijven anno 2023 nog een voorbeeld aan kunnen nemen ;) Dank daaarvoor team werk aan de muur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
Marian Kool
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur is een aanrader! De app om je werk virtueel op te hangen is top. Tussen bestellen en leveren krijg je per mail leuke info en tips en word je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het schilderij (voor in de tuin) voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Wat ons betreft is dit niet de laatste bestelling bij Werk aan de Muur.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2021
Bert
Nederland
5 / 5

Top service
Hadden een foto op doek besteld voor verjaardag familie lid. Was op tijd binnen maar men bleek 2 orders verwisseld te hebben. Nog geen dag later hadden ze het al opgeruild maw alles op tijd voor de verjaardag. Maw top service die je niet vaak meer tegenkomt

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
J
Nederland
5 / 5

ziet er uit zoals op de site
Al meerdere dingen besteld via Werk aan de muur, Goed verpakt en degelijk.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
H.P.J.van Oerle
Nederland
5 / 5

Mooie collectie.
Mooie, gevarieerde collectie. Duidelijke aanwijzingen wat en hoe je het uitgevoerd wilt hebben. Snelle levering. Uiterst tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Henk Jaap Kloosterman
Nederland
5 / 5

Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Bij de uiterwaarden van Moetwil en van Dijk - Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden