Binnenkant Amsterdam.

van Don Fonzarelli

- Werkcode: 333 751

Don Fonzarelli over Binnenkant Amsterdam.

Binnenkant Amsterdam.
Gelegen op het Waalseiland wat ontstaan is tijdens de 3e uitleg van Amsterdam rond 1634.
Het Waalseiland vindt zijn oorsprong in de Oude Waal, waarin het woord "waal" de betekenis heeft van een door palenrijen omgeven stuk water waarin schepen konden overwinteren of gerepareerd konden worden. De naam Oude Waal geeft aan dat deze waal is vervangen door een nieuwe waal, en wel omdat de Oude Waal te ondiep was voor de groter wordende schepen. In 1592 werden de eerste plannen gemaakt voor de verplaatsing van de waal, die in 1610 werden gerealiseerd.
Een bekende zeventiende-eeuwse bewoner van het Waalseiland was Michiel de Ruyter, die woonde aan de Buitenkant, nu Prins Hendrikkade 131.
Binnenkant Amsterdam. vind je in de categorieën Amsterdam, Boten & Schepen, Fotografie, Geschiedenis van Amsterdam, Grachtenpand, Scheepvaarthuis, Waalseiland, Waalseilandsgracht en Woonboot.
Don Fonzarelli profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Don Fonzarelli

Don Fonzarelli is een in Amsterdam geboren en getogen fotograaf en musicus.
Zijn werk behelst stadsgezichten, architectuur-, portret-, concert-, reportage-, candid- naakt- en fine art-fotografie.
De fotografie kenmerkt zich door hoge contrasten en scherpe lijnen, die zeker wat zijn stadsgezichten en architectuurfotografie betreft een pure en serene uitstraling geeft.
Op verzoek maakt hij een foto van bijvoorbeeld uw geboortehuis, de straat of het plein waar u opgroeide, de school die u bezocht, de plek waar u uw partner heeft ontmoet et cetera Dat is een geweldig cadeau voor uzelf of een familielid, een vriend, een kennis, collega, een jubilaris noem maar op. Een prachtige aanwinst voor ieder interieur; in de woon- of slaapkamer, op kantoor in de etalage van uw winkel et cetera.
Ook voor een portret, reportage of anderszins kunt u contact met hem opnemen.
VPublicaties en opdrachten voor: Anouk van Nes, Joe Satriani, Stuart Hamm, Jeff Campitelli, het Parool, Yamaha Music Co., Gerrie vd Kleij, Mylou Frencken, hotel Mr Jordaan, Carl Verheyen, John Mader, VT Wonen, Music Maker, Interface, Dave Marotta, AT5, Marco Minnemann, Mike, Keneally, Bryan Beller, Mirthe Bron en vele anderen.
Contact via don@donfonzarelli.com

Alle werken van Don Fonzarelli


Meer weten over Don Fonzarelli?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Binnenkant Amsterdam. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Binnenkant Amsterdam. van Don Fonzarelli

Koop de foto Binnenkant Amsterdam. van Don Fonzarelli op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 333 751
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
284,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden