Binnenstad met Domtoren en Domkerk in Utrecht

van Donker Utrecht

- Werkcode: 140 593

Donker Utrecht over Binnenstad met Domtoren en Domkerk in Utrecht

Binnenstad met Domtoren en Domkerk. De Domkerk werd deze avond verlicht door lampen op het Domplein die een proefopgraving op het Domplein uitlichtten. Schaduwen van de bomen vielen over de donkere Domkerk.

De foto is gemaakt in de avond van 24 augustus 2013.

Donker Utrecht. Zo heet mijn serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. De meeste Donker Utrecht foto's zijn geschoten in de avondschemering.

http://www.donkerutrecht.nl
Binnenstad met Domtoren en Domkerk in Utrecht vind je in de categorieën Avond, Domplein en de Dom van Utrecht, Donker Utrecht, Fotografie, Kathedraal, Merijn van der Vliet, Nachtfotografie, Nederland, Religieuze architectuur, Stedelijke landschappen en Utrecht.
Donker Utrecht profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Donker Utrecht

Donker Utrecht. Zo heet mijn nog steeds groeiende serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. Het merendeel van de Donker Utrecht foto's maak ik in de avondschemering. In het 'blauwe kwartiertje' om preciezer te zijn. Na zonsondergang kleurt de lucht snel intens donkerblauw en op een gegeven moment ontstaat er een perfecte balans tussen hemellicht enerzijds en straat- en gebouwverlichting anderzijds.

Kenmerkend voor mijn stijl is de balans in het vaak verstilde beeld, de rijke, intense kleuren en het ontbreken van chaos.

Alle werken van Donker Utrecht


Meer weten over Donker Utrecht?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Binnenstad met Domtoren en Domkerk in Utrecht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Binnenstad met Domtoren en Domkerk in Utrecht van Donker Utrecht

Koop de foto Binnenstad met Domtoren en Domkerk in Utrecht van Donker Utrecht op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 140 593
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
167,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden