Blanka Vlasic Schilderij

Blanka Vlasic Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Blanka Vlasic Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 268710
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
120 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portret op paneel van de Kroatische hoogspringster Blanka Vlasic, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Blanka Vlasic (Split, 8 november 1983) is een Kroatische hoogspringster. Ze werd in deze discipline zesmaal wereldkampioene (tweemaal bij de junioren, tweemaal indoor en tweemaal outdoor), meervoudig Kroatisch kampioene, nam viermaal deel aan de Olympische Spelen en veroverde bij die gelegenheden in totaal eenmaal een zilveren en eenmaal een bronzen medaille. Met een sprong van 2,08 m heeft ze het Kroatisch record hoogspringen in handen. Slechts één vrouw sprong ooit hoger.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken