Blauw Zwart Abstract van Mad Dog Art

Werkcode: 961 565 Kopieer de werkcode

Mad Dog Art profielfoto Een abstract organisch geometrisch kunstwerk met stippen, vormen en bogen in zwartblauwe en warme beige zandkleuren.

De vloeiende maar organisch evoluerende abstractie is geïnspireerd op Scandinavische schilderijen, Japanse esthetische principes en proporties, en op de verschillende gouache collage uitsnijdingen die Henri Matisse zo geliefd maakte.

Dit werk wordt aangeboden door Mad Dog Art

Mad Dog woont als freelance kunstenaar met zijn gezin in Hamburg. Hij is geboren in de creatieve wereld, want hij komt uit een familie van kunstenaars, onderzoekers en filosofen. Van jongs af aan is hij thuis in de creatieve wereld. Na zijn studies reisde hij de wereld rond als internationaal ontwerper voor hotels en versierde hij de muren van eersteklas hotels met zijn reusachtige muurschilderingen. Als binnenhuisarchitect creëerde hij ongewone ontwerpen in Europa, de VS en Azië. Of het nu digitaal is gemaakt met een tablet, met een camera of met een penseel en acrylverf: De werken van Mad Dog zijn vaak kleurrijk en beïnvloed door zijn tijd in Japan en weerspiegelen zijn creatieve leven. Met hart en ziel houdt hij ook van het restaureren van antieke Japanse CC0-kunstwerken en het precies afstemmen van de kleuren ervan op de huidige trends in de binnenhuisarchitectuur.

Contact: mad-dog-art@protonmail.com

Meer weten over Mad Dog Art?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Romy van Ree
    Nederland
    4.5 / 5

    Perfecte service!
    Pakket was kwijtgeraakt, toen is er gelijk een nieuw schilderij besteld door werk aan de muur en tussendoor werd ik elke keer netjes op de hoogte gehouden door de klantenservice. Het schilderij kwam binnen en was prachtig. Top service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    kobus heemskerk
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Very wide choice. Super helpful with advice and recommendations. Clear information regarding the installation. (Original) Zeer ruime keus. Fantastisch geholpen met advies en aanbevelingen. Duidelijke informatie mbt de montage.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
    Nelleke van Gerv
    Nederland
    4.5 / 5

    helemaal top
    goede service, heel mooi werk . Zeer tevreden .

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    Gerdie
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
    Marga
    Nederland
    5 / 5

    Hele mooie foto
    Prachtige foto op mooi materiaal en goed afgedrukt. Makkelijk op te hangen. Heel handig dat je bij het kiezen de foto digitaal in je interieur kunt plaatsen, zodat je weet dat kleur en maat goed is.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Wilko
    Nederland
    5 / 5

    Fantastische werken!
    Uitstekende kwaliteit, bereikbaar voor overleg tijdens monteren

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Marjolein
    Nederland
    5 / 5

    Goede uitleg, goed geholpen en volop keus. Erg blij met ons werk. Zijn de volgende alweer aan het uitzoeken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Createuniquemakeithome
    Nederland
    5 / 5

    Super goede service toen ik belde kreeg ik Fela aan de telefoon en die heeft mij super geholpen, de volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen. Het eindresultaat is prachtig!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Petra
    Nederland
    5 / 5

    Superblij met ons nieuwe gedurfde kunstwerk aan de muur. Heeft zeer goed uitgepakt bij onze meubels, prachtige kwaliteit en perfect verzonden en ingepakt. Verder hele leuke updates over de maker en duidelijke tips over maten kiezen en ophangen. Voor herhaling vatbaar!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Geert de Vries
    Nederland
    5 / 5

    Mooi doek,ziet er fantastisch uit incl.de omlijsting

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
    Anita
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie website, er is veel mogelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De bestelling werd keurig verpakt op de afgesproken dag bezorgd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
    Marianne
    Nederland
    4.5 / 5

    perfecto
    Prachtige print op canvas van het kunstwerk wat ik had uitgezocht! Zeer mooi ingelijst, echt kwaliteitswerk! De app waarmee je van te voren kan zien hoe het gaat staan aan de muur en welke grootte het mooist uitkomt is super handig. De service is prima, je wordt goed op de hoogte gehouden gedurende het productieproces. Een minpunt vind ik wel de vervoerder (Packs) die het komt brengen...ik zag bij het uit de auto halen dat er niet heel voorzichtig met mijn pakket werd omgesprongen en bovendien was de buitenkant van de verpakking nat aan de zijkant, heeft waarschijnlijk in een nat depot gestaan? Gelukkig was mijn mooie kunstwerk zeer goed verpakt door werk aan de muur zodat het geen gevolgen had verder. Superblij met het kunstwerk wat nu aan mijn muur hangt!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit abstracte kunstwerk Blauw Zwart Abstract van Mad Dog Art op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
101,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden