Blauwe bloemen

van Tanja Koelemij

- Werkcode: 553 628

Tanja Koelemij over Blauwe bloemen

Een expressionistisch stilleven, waarvan het origineel met losse, snelle kwaststreek is neergezet door de Nederlandse kunstschilder Tanja Koelemij.
Meer van Koelemij's werken zijn oa te vinden op Instagramaccount @artbykoelemij. www.tanjakoelemij.com
Blauwe bloemen vind je in de categorieën Bloemen, Bloemen stilleven, Bright Skies, Expressionisme, Impressionisme, Koelemij, Schilderijen, Stilleven met bloemen, Tulp, Vaas, Vincent van Gogh en Vrijheid (filosofie).
Tanja Koelemij profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tanja Koelemij

Tanja Koelemij is een expressionistische schilder van stillevens. Ze laat graag haar eigen wereldje aan het publiek zien. Tanja werkt meestal met een losse, snelle toets in een impasto techniek maar soms ook met meer dromerige streek. "Ik ben altijd op zoek naar een bepaalde vrijheid. Naar een snelle beweging of een snelle beslissing. Ik probeer veel kleuren uit en ik werk vaak met grote kwasten. Juist door de snelheid raak ik een stukje controle kwijt en komt er naar mijn mening iets in het doek wat ik voel maar misschien niet kan bedenken. Op die manier een gevoel schilderen heeft echt mijn interesse." Meer werk is te vinden via https://www.tanjakoelemij.com, Instagramaccount @arbykoelemij.

Alle werken van Tanja Koelemij


Meer weten over Tanja Koelemij?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Blauwe bloemen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Blauwe bloemen van Tanja Koelemij

Koop dit schilderij Blauwe bloemen van Tanja Koelemij als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 553 628
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
124,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden