Blauwe uur met een uitzicht op de Der Aa-kerk in Groningen

Blauwe uur met een uitzicht op de Der Aa-kerk in Groningen van Ardi Mulder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Blauwe uur met een uitzicht op de Der Aa-kerk in Groningen van Ardi Mulder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 131643
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
92 gratis verzending!

Omschrijving

Uitzicht op de mooie grachten van Groningen met in het midden achter de " Der Aa- kerk . Met een groep fotovrienden uit de Randstad hebben wij de Groningen binnenstad bekeken en gefotografeerd. De onderstaande foto werd geschoten op 8 november 17:36 . Met van enkele vrienden van de groep, we hebben op dit punt gewacht tot het mooiste licht en contrast in het blauwe uur verscheen . Het blauwe uur is een periode van schemering in de ochtend en avond als de zon onder de horizon verdwijnt en de resterende, indirect zonlicht een overwegend blauwe kleur geeft. Je ziet de reflectie van blauwe kleuren op het dak en de ramen. Deze kleur wordt niet veroorzaakt door overprocessing. Het licht was gewoon mooi en er waren geen afleidende lichtstrepen of flares , zodat een enkele foto en een simpele basisbewerking was genoeg om deze foto te creëren

Over Ardi Mulder

Ardi Mulder profielfoto[Dutch] Mijn naam is Ardi en ik ben een gepassioneerd land/zee- en stadsfotograaf woonachtig in Amstelveen. Ik wil je de wereld graag door mijn ogen laten zien op de meest prachtige manier. Ik ben mij altijd bezig mij te ontwikkelen op het gebied van fotografie en in de fotobewerking. Voor mij is fotografie een vorm van kunst, een manier om mijn gevoelens en gedachten in het dagelijkse leven vast te leggen. Het is meer dan het vastleggen van het juiste moment. Voor mij komt de wereld van fotografie en mijn wereld bijeen. Ik geloof dat mijn persoonlijke creatieve aanpak mij kunnen onderscheiden. Ik hoop dat mijn foto's je de wereld op een andere en unieke manier kunnen laten zien en jou persoonlijk kunnen raken.

[ENGLISH]Thank you for visiting my profile. My name is Ardi and I'm a passionate land/sea- and cityscape photographer living in Amstelveen, The Netherlands. I like to show you the world through my eyes in the most beautiful way. I'm always trying to learn something new in photography and in post processing in general. To me photography is an art form, a way to capture my emotions and thoughts of daily life.It is more than capturing the right moment. To me the world of photography and my world unite. I believe my personal creative approach distinguishes me from other photographers. I hope my photographs can see you the world in a different and unique way and it can touch your emotions like it does with me.

Alle werken