Blauwe uur met uitzicht op Erasmusbrug en Kop van Zuid

Blauwe uur met uitzicht op Erasmusbrug en Kop van Zuid van Ardi Mulder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Blauwe uur met uitzicht op Erasmusbrug en Kop van Zuid van Ardi Mulder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 648647
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92 gratis verzending!

Omschrijving

De Wilhelminapier is een metropoolgebied op de Kop van Zuid in Rotterdam. Sinds 3 maart 2010 maakt het bestuurlijk deel uit van de wijk Feijenoord (voorheen onder Rotterdam Centrum).

Het langgerekte gebied ligt langs de Nieuwe Maas aan de voet van de Erasmusbrug en kenmerkt zich al sinds de eeuwwisseling door hoogbouw en moderne voorzieningen. In 1997 is vlakbij de Wilhelminapier metrostation Wilhelminaplein geopend. Sinds 2001 staat het nieuwe Luxor Theater op de Wilhelminapier. De Rotterdam, naar een ontwerp van Rem Koolhaas, is eind 2013 opgeleverd. Dit gebouw is 150 meter hoog.

Dit werk wordt aangeboden door Ardi Mulder

Ardi Mulder profielfoto[Dutch] Mijn naam is Ardi en ik ben een gepassioneerd land/zee- en stadsfotograaf woonachtig in Amstelveen. Ik wil je de wereld graag door mijn ogen laten zien op de meest prachtige manier. Ik ben mij altijd bezig mij te ontwikkelen op het gebied van fotografie en in de fotobewerking. Voor mij is fotografie een vorm van kunst, een manier om mijn gevoelens en gedachten in het dagelijkse leven vast te leggen. Het is meer dan het vastleggen van het juiste moment. Voor mij komt de wereld van fotografie en mijn wereld bijeen. Ik geloof dat mijn persoonlijke creatieve aanpak mij kunnen onderscheiden. Ik hoop dat mijn foto's je de wereld op een andere en unieke manier kunnen laten zien en jou persoonlijk kunnen raken.

[ENGLISH]Thank you for visiting my profile. My name is Ardi and I'm a passionate land/sea- and cityscape photographer living in Amstelveen, The Netherlands. I like to show you the world through my eyes in the most beautiful way. I'm always trying to learn something new in photography and in post processing in general. To me photography is an art form, a way to capture my emotions and thoughts of daily life.It is more than capturing the right moment. To me the world of photography and my world unite. I believe my personal creative approach distinguishes me from other photographers. I hope my photographs can see you the world in a different and unique way and it can touch your emotions like it does with me.

Alle werken