Blijf even Hangen

van Roman Robroek

- Werkcode: 185927

Roman Robroek over Blijf even Hangen

Deze lamp houdt het al lange tijd vol. Het hotel waarin deze kamer te vinden is staat al een aantal jaren leeg. Hoogstwaarschijnlijk door brand. In iedere kamer door het hele pand was verval te bespeuren. Locaties als deze zie ik het liefste.
Blijf even Hangen vind je in de categorieën , Architectuur, Beschimmeling, Bossen, Brand (vuur), Duitsland, Europa, Fotografie, Hotel, Interieur (terminologie), Lamp, Landen & Reizen, Leeftijd, Mossen, Ruimte (toegankelijk deel van een gebouw), Schimmels, Stilleven, Venster (muur), Verlaten plekken, Verrotting, draadje, lichtinval, verval en zijden.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Blijf even Hangen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Blijf even Hangen van Roman Robroek

Koop de foto Blijf even Hangen van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 185927
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
107 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.