Bliksem Panorama

Bliksem Panorama van Vincent van den Hurk

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Bliksem Panorama

van Vincent van den Hurk

Bliksem Panorama van Vincent van den Hurk

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 293600
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92 gratis verzending!

Omschrijving

Tijdens een flinke storm op 6 juli 2017 ben ik op het balkon foto's gaan maken. Dit is een van de 4 foto's waar een hele mooie flits op is te zien. Deze zal prachtig aan de muur staan denk ik door het contrast tussen de blauwe gloed links en de warmere gloed rechts, de scherpe bliksemschichten en de duidelijke regen die te zien is in de verte. Deze blikmsem loop bijna over de hele foto heen van links naar rechts. Laat je inspireren en geniet!

Dit werk wordt aangeboden door Vincent van den Hurk

Vincent van den Hurk profielfotoIk ben Vincent van den Hurk, eigenaar en fotograaf van The One Image. Naast foto's maken in mijn vrije tijd ben ik ook veel bezig met het maken van foto's in opdracht. Bruiloften, instructieboeken, websites, familieportretten, noem maar op...Je kan meer van mijn werk vinden op https://www.the-one-image.com Een foto gezien op mijn site, maar niet op Werk Aan De Muur? Laat het even weten en dan kan deze alsnog worden geplaatst.

Alle werken