Blikseminslag in Zoetermeer

Blikseminslag in Zoetermeer van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Blikseminslag in Zoetermeer

van Ricardo Bouman

Blikseminslag in Zoetermeer van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 100190

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129 116 gratis verzending!

Omschrijving

Blikseminslag in Zoetermeer Oosterheem. Deze foto is gemaakt in tijdens een zeer broeierige zomeravond. Het fotograferen van bliksemschichten is één van mijn favoriete onderwerpen. Zowel het onderwerp als de hele techniek die erachter zit vind ik erg interessant, spannend en verassend, puur omdat je nooit van tevoren weet hoe de foto eruit komt te zien. Bliksemschichten ziet men vaker op foto's, blikseminslagen daarintegen zijn een stuk zeldzamer omdat dit natuurlijke fenomeen minder vaak voorkomt.

Het gebouw op de foto is de top van de Aqua woontoren in Zoetermeer in de wijk Oosterheem. De woontoren is onderdeel van het wooncomplex De Elementen. Foto's van dit gebouw zijn met toestemming van Architectenbureau Soeters van Eldonk te Amsterdam geplaatst op mijn webshop.

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken