Bloeiende Veluwezoom Mistige Ochtend

Bloeiende Veluwezoom Mistige Ochtend van Wahid Fayumzadah

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 319841

Bloeiende Veluwezoom Mistige Ochtend van Wahid Fayumzadah

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
93 gratis verzending!
Bloeiende Veluwezoom Mistige Ochtend  van Wahid Fayumzadah

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De wekker ging al om 04:30 uur. Ik ging erop uit om zonsopkomst te fotograferen op de Veluwe. De wekker ging zo vroeg omdat ik met de fiets moest gaan, motorvoertuigen zijn niet toegestaan voor en na zonsopkomst. In plaats van een mooie zonsopkomst te fotograferen ging ik naar huis met deze mysterieuze mistige foto van de Veluwe. Het was er zo rustig, het enige wat ik hoorde was de wind en de grazende dieren Persoonlijk ben ik er heel blij mee en vind ik de foto een stuk unieker dan een zonsopkomst foto.

Over Wahid Fayumzadah

Wahid Fayumzadah profielfotoHallo!
Ik ben Wahid en ik heb een passie voor fotografie.
Er is zoveel moois om ons heen en wij leven in zo een goede tijd. Ik voel mij bevoorrecht, omdat ik de kans heb om heel veel moois van de wereld te zien, dit wil ik graag delen, daarom neem ik mijn camera mee als ik er op uit ga!
Laat ik eerst maar eens beginnen met het ontdekken van mijn eigen land, Nederland. Voorheen dacht ik altijd dat ik per se naar het buitenland moest als ik mooie natuur foto's wilde maken, naar landen zoals bijvoorbeeld Noorwegen of IJsland. Dit is echter helemaal niet waar! Nederland is prachtig, dat ziet lang niet iedereen, misschien dat ik ze dat een beetje kan laten zien met mijn foto's.

Alle werken