Bloeiende appelbomen van Karina Baumgart

Werkcode: 568 236 Kopieer de werkcode

Karina Baumgart profielfoto Bloeiende appelbomen

Dit werk wordt aangeboden door Karina Baumgart

Meer weten over Karina Baumgart?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Charles Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooie collectie, duidelijke website en het persoonlijke advies. Dank je wel Fela! Dit bedrijf scoort op alle punten een 10.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Wilfred Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Uitstekende webwinkel!
Na lang speuren op de prachtige site een mooi werk gevonden. Na het doorlopen van het duidelijke bestelproces, wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. De aflevering was perfect. Op tijd, heel verzorgd verpakt en het open maken van de verpakking was een feest. Zeer goede kwaliteit, niet alleen van de afbeelding, maar ook van het canvas en de gebruikte constructie. Kortom een 10!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
Dirk Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top!
Zeer professioneel, zeer goede kwaliteit en zeer goed verpakt bij levering. Alle vragen worden snel beantwoord. Beveel dit bedrijf zeer aan!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Anne Mombarg Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
Ben Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Makkelijk te bestellen, prima kwaliteit en service!
We zijn onze inrichting wat aan het ‘restylen’ en wilden niet teveel meer aan de muur. Met deze reproductie van Werkaandemuur.nl vinden wij het resultaat helemaal geweldig. Duidelijke instructie, prima kwaliteit. Een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Jessica van Hoof Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super service en mooi canvas!
Voor mijn man zijn verjaardag een canvas besteld. Kreeg na bestelling een mail dat de productie wat vertraagd kon zijn. Dit betekende dat het kado niet op tijd in huis zou zijn. Hierover mailcontact gehad en het kado werd op zijn verjaardag geleverd. Dat is nou eens hele goede service! En niet onbelangrijk: het canvas is erg mooi, nog mooier als verwacht. Kortom: super service en mooi canvas! Zeer zeker voor herhaling vatbaar om hier te bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Jennie Nieuwenhuis Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

In alle opzichten heel tevreden
Ben heel tevreden. Goed werk geleverd en de communicatie ( telefoon en mail) verliep vlekkeloos en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Blij mee!! Ga zeker aanbevelen!!!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Jon Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede ervaring
Werkaandemuur.nl heeft een duidelijke site, is punctueel als het gaat om betalings- en leveringsprocedures en is bij vragen snel met de follow-up.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Nely Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!
Stipt op de afgesproken tijd werd vandaag de door mij bestelde fotoprint geleverd. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Nou ik kan je zeggen de print is fantastisch! Mooie kwaliteit materiaal {naadloos behang] en prachtige kleuren. Ik ben er super blij mee! Ik ga vast en zeker in de toekomst iets bestellen voor in de woonkamer. Bij deze wil ik je bedanken voor je advies .Daarnaast compliment voor de geleverde kwaliteit en service. Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Riksta Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Persoonlijke benadering Actief meedenken in oplossingen

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Marcel Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super!
Mooie print. Goede kwaliteit behang. Goede service (meedenken in mogelijkheden). Snel.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
H. Zeilstra-Quak Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede en snelle communicatie via email wat er gaat gebeuren. Mooi en superscherpe foto op Canvas, erg blij mee. Snelle levering, kortom één en al tevredenheid!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Bloeiende appelbomen van Karina Baumgart op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden