Bloeiende bomen (bloesem in de waard), THEO VON BROCKHUSEN, ca 1910 van Atelier Liesjes

Werkcode: 742 541 Kopieer de werkcode

Atelier Liesjes profielfoto Een waard (of weerd) is een oude naam voor een vlak landschap in een rivierengebied. Waarden zijn ontstaan onder invloed van rivieren en geheel of gedeeltelijk omgeven daardoor. De waarden worden tegen deze waterlopen beschermd door rivierdijken. Dit in tegenstelling tot uiterwaarden, die buitendijks aan de rivier liggen.

Theo von Brockhusen (16 juli 1882 in Marggrabowa, Polen; 20 april 1919 in Berlijn, Duitsland; eigenlijk Theodor Adolf Hillmann von Brockhusen) was een Duitse schilder. Zijn werk, dat het midden houdt tussen impressionisme en expressionisme, bestaat voornamelijk uit landschapsschilderijen.

Brockhusen studeerde schilderkunst van 1897/98 tot 1903 aan de kunstacademie in Königsberg, Pruisen.

Dit werk wordt aangeboden door Atelier Liesjes

Kunst te koop. Winkel met foto's en kunst als wanddecoratie. Poster, affiche, metaal (aluminium of staal), glas, canvas, fotoprint, hout, ingelijst, doek, fotobehang of tuinposter.

De collectie muurdecoratie of wandversiering is zeer breed, van natuur via mooie of sexy mensen naar technische zaken als auto's, maar ook schilderijen. De huisdecoratie is te gebruiken in het hele interieur, van de woonkamer tot de slaapkamer en zelfs in de badkamer, maar ook canvas voor in de tuin. Doe vooral veel wooninspiratie voor je wat bestelt.

Kijk op liesjes.werkaandemuur.nl voor meer kunst.

Meer weten over Atelier Liesjes?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Cees
Nederland
5 / 5

Geweldig
Mijn eerste mooie reproductie op Alu bibond. Kleurechte weergave. Goed ophangsysteem en is stevig ingepakt opgestuurd. Een echte aanrader en ik ben alweer aan het zoeken naar een andere reproductie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Rianne
Nederland
4.5 / 5

Heel blij met de geleverde producten en diensten
Drie foto's besteld op geluidwerende panelen na goed advies via de mail. Twee mannen kwamen het ophangen en leverde keurig werk af.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Truus
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden!
Tijdens het vervoer was er een beschadiging opgetreden. Dit is door Werkaandemuur keurig en netjes opgelost. Met als resultaat dat wij nu een pracht van een kunstwerk in onze woonkamer hebben hangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2023
Esther
Nederland
4 / 5

Top!
Veel keuze, haast teveel ;-) en de mogelijkheden zijn plenty. Goede communicatie via de mail en telefonisch. Wij hebben 3 werken hangen en zijn zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Dirk
Nederland
5 / 5

Top!
Zeer professioneel, zeer goede kwaliteit en zeer goed verpakt bij levering. Alle vragen worden snel beantwoord. Beveel dit bedrijf zeer aan!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Wilco Van de Graaf
Nederland
5 / 5

Fantastisch
We zijn superblij met het behang. Wie weet voor nog meer ideeën.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
Jessica van Hoof
Nederland
5 / 5

Super service en mooi canvas!
Voor mijn man zijn verjaardag een canvas besteld. Kreeg na bestelling een mail dat de productie wat vertraagd kon zijn. Dit betekende dat het kado niet op tijd in huis zou zijn. Hierover mailcontact gehad en het kado werd op zijn verjaardag geleverd. Dat is nou eens hele goede service! En niet onbelangrijk: het canvas is erg mooi, nog mooier als verwacht. Kortom: super service en mooi canvas! Zeer zeker voor herhaling vatbaar om hier te bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Ronny
Nederland
5 / 5

Ik vind de canvas die ik besteld heb top heel mooi verzorgd en netjes afgeleverd. Ik was zo tevreden dat ik al een tweede besteld heb. Super gewoon

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Corrie
Nederland
4.5 / 5

Steekt met kop en schouders uit boven andere aanbieders.
De website is erg overzichtelijk. Daardoor wordt een keuze maken heel gemakkelijk gemaakt. Er is een enorme keuze. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de vooruitgang in de bestelling. De werken worden uiterst zorgvuldig verpakt thuis afgeleverd. Ik heb nu 3 werken waar ik heel blij mee ben. Beslist een aanrader als je op zoek bent naar iets bijzonders voor aan je muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Emiel
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Een hele mooie scherpe productie. Fantastisch!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Rogier Rogier
Nederland
5 / 5

Mooie kwaliteit en ondanks de corona situatie snel geleverd. Heel blij mee!! Helemaal top!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020
Jan
Nederland
4.5 / 5

Vlotte levering en goede communicatie. Mooi schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Bloeiende bomen (bloesem in de waard), THEO VON BROCKHUSEN, ca 1910 van Atelier Liesjes op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 12 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
143,-129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!