Bloem Abstract Paars van Femke Bender

Werkcode: 1 177 393 Kopieer de werkcode

Femke Bender profielfoto Een modern abstract kunstwerk in pasteltinten is een perfecte manier om een vleugje kleur en stijl toe te voegen aan elke ruimte. Of het nu gaat om een woonkamer, slaapkamer of kantoor, dit kunstwerk zal zeker de aandacht trekken.

"Dit prachtige moderne abstracte kunstwerk in pasteltinten is een unieke toevoeging aan jouw interieur. De zachte kleuren creëren een rustgevende sfeer terwijl de abstracte vormen een gevoel van beweging en levendigheid toevoegen. Het schilderij is met de hand gemaakt met veel aandacht en liefde en zal een statement maken in elke ruimte. Perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een kunstwerk dat kwaliteit en stijl uitstraalt."

Dit werk wordt aangeboden door Femke Bender

Als kunstenares haalt Femke Bender inspiratie uit de natuur. Haar werk is een reflectie van de balans en rust die ze in de natuur vindt en probeert over te brengen met haar kunst. Na te zijn afgestudeerd aan de Willem de Kooning academie te Rotterdam, heeft ze zich gericht op het creëren van kunst die zowel esthetisch als betekenisvol is.

Het werk van Femke is een blik op de wereld waarin we leven en wil een gevoel van harmonie, rust en vrede oproepen. Haar kunst zorgt voor een oase van rust in de drukte van het dagelijks leven. Door middel van diverse kleine details legt ze de schoonheid van het alledaagse vast en versterkt daarmee onze waardering voor de natuur.

Het werk van Femke is ook zeer kenmerkend voor de positieve boodschap die ze probeert over te brengen. Haar kunstwerk laat vaak iconische vormen zien die balans en sereniteit uitstralen. Ze wil met haar kunst een inspiratiebron zijn voor mensen om positiviteit in hun leven te creëren.

Als je op zoek bent naar iets dat je hart verwarmt, dan is het werk van Femke zeker de moeite waard om te bekijken. Laat je meeslepen in haar wereld en geniet van haar kunstwerken. Bekijk haar portfolio en laat je inspireren tot een nieuw niveau van creativiteit en sereniteit!

Meer weten over Femke Bender?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Robin
    Nederland
    5 / 5

    Heel erg tevreden over werk aan de muur
    Ben altijd heel erg tevreden over werk aan de muur Jullie leveren altijd heel erg mooi werk top kwaliteit erg tevreden over Jullie verpakken het schilderij/en erg goed schilderijen komen onbeschadigd aan

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
    Bob
    Nederland
    5 / 5

    Netjes verpakt en goed product
    Doek was mooi en lijst was makkelijk te monteren. Goed verpakt tegen beschadigingen. Mooi product!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
    Hans
    Nederland
    5 / 5

    Duidelijke site Medewerkers(in mijn geval Jasper) denken actief mee als je wensen op maat hebt. Zeer duidelijke informatie over voortgangsproces, je word op de hoogte gehouden van het productieproces tot en met levering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
    Monique
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch
    Snelle communicatie...meedenkend..geweldige service..mijn complimenten. Zeer blij met mn aankoop

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
    F. van den Burg
    Nederland
    5 / 5

    4 zeer mooie schilderijen hier besteld. De levering verloopt voorspoedig! Wel even opletten bij aflevering of de verpakking niet beschadigd is, want dat hebben wij gehad. 1 schilderij was iets beschadigd! Beste Eigenaar, dat is al met u telefonisch besproken en verder geen probleem!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2016
    Secretariaat It Deelshus
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Clear website, great customer service!! Very satisfied! (Original) Duidelijke website, fijne klantenservice!! Zeer tevreden!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
    Robert jan
    Nederland
    5 / 5

    Schitterend
    Prachtige canvas doeken. Zeer goed ingepakt. Goede levering. Ben erg tevreden. Zo mooi.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
    Wilfred
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende webwinkel!
    Na lang speuren op de prachtige site een mooi werk gevonden. Na het doorlopen van het duidelijke bestelproces, wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. De aflevering was perfect. Op tijd, heel verzorgd verpakt en het open maken van de verpakking was een feest. Zeer goede kwaliteit, niet alleen van de afbeelding, maar ook van het canvas en de gebruikte constructie. Kortom een 10!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
    Theo
    Nederland
    4.5 / 5

    Geweldig
    Geniet er elke dag van

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
    Judith
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige wanddecoratie, super service
    Via de site kun je heel eenvoudig uitzoeken wat je wilt. Ik koos voor print op doek met een metalen frame. Het is eenvoudig te monteren en het doek zit er super strak in. De montage handleiding wordt toegestuurd. De communicatie verloopt via mail prettig en snel. Snelle levering. Dik tevreden met het resultaat.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Elise
    Nederland
    5 / 5

    Super service!
    Omdat we er niet uitkwamen, hebben we de mensen van Werk aan de muur om suggesties gevraagd. Daar zat een aantal beelden tussen die we zelf ook hadden geselecteerd, maar ook een aantal nieuwe suggesties. We zijn hierdoor op andere gedachten gebracht en konden een keuze maken waar we beiden achter staan! Super!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Jeroen
    Nederland
    4.5 / 5

    Goede service en mooie producten.
    Goede service en mooie producten.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit abstracte kunstwerk Bloem Abstract Paars van Femke Bender op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
131,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden