Bloemen Schilderij | Abstract Schilderij | AI Kunst van AiArtLand

Werkcode: 1 142 655 Kopieer de werkcode

AiArtLand profielfoto Op zoek naar een bloemen schilderij dat niet alleen kleurrijk is, maar ook super trendy is? Dan is ons Bloemen Schilderij echt iets voor jou!

Gemaakt met de nieuwste Digitale Kunst technieken en voorzien van een vrolijke noot, zal dit schilderij zeker een glimlach op je gezicht toveren.

Aandacht trekken met bloemenkracht

Het Bloemen Schilderij heeft het vermogen om de aandacht te trekken en vast te houden, net als een stel bloemen dat bloeit in het voorjaar. Maar in tegenstelling tot echte bloemen, blijven de kleuren en de geur van dit schilderij altijd behouden.

Een duurzaam kunstwerk dat niet verwelkt

Met ons Bloemen Schilderij hoef je je geen zorgen te maken over verwelking en rotzooi. Dit schilderij is gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit en zal niet snel slijten, zodat je er nog jaren van kunt genieten.

Voeg een meer leven toe aan jouw interieur

Met ons Bloemen Schilderij breng je niet alleen kleur en leven in jouw interieur, maar voeg je ook nog eens een vleugje natuur toe. Laat jezelf en anderen genieten door dit schilderij op te hangen in je woonkamer, slaapkamer of zelfs de badkamer.

Koop ons Bloemen Schilderij vandaag nog en geef jezelf en je gasten iets om van te genieten.

Dit werk wordt aangeboden door AiArtLand

Op zoek naar een uniek stuk kunst dat je interieur transformeert? Maak kennis met Tjalling, een gepassioneerde kunstenaar met een missie om jouw wereld te verrijken met prachtige kunstwerken.

Met een scherp oog voor detail creëert hij adembenemende werken die de verbeelding prikkelen en een blijvende indruk achterlaten. Elk stuk is uniek en persoonlijk gemaakt, zodat het jouw smaak en stijl weerspiegelt en past bij de sfeer van jouw interieur.

Of je nu op zoek bent naar een uniek schilderij of een originele print, hij heeft iets voor elke smaak en budget. Elk kunstwerk is gemaakt met zorg, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een stuk hebt dat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook een betekenisvolle boodschap overbrengt.

Verrijk je leven en vindt het perfecte stuk dat jouw huis en hart zal verrijken. Bekijk het aanbod en vindt jouw nieuwe pronkstuk voor aan de muur.

Meer weten over AiArtLand?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    René
    Nederland
    5 / 5

    Tevreden
    Prima werk, canvas poster laten printen op ongeveer 160 x 110cm Afdruk is meer dan geslaagd, haarscherp en goed verpakt. Ondanks de coronacrisis toch nog redelijk snel in huis. (paar weken).

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
    Jose Tijssens
    Nederland
    5 / 5

    We hebben 2 hele mooie canvas schilderijen gekocht en ze zijn prachtig. Hadden ons wel in 1 schilderij vergist qua grootte maar konden hem gelukkig op een andere plek hangen. Maar ze zijn heel erg mooi en goed afgeleverd.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
    Margoo
    Nederland
    4 / 5

    Goede en snelle service
    Voor kantoor een prachtig schilderij gezien. Nadat ik het niet meer kon vinden op de website heb ik een mail gestuurd. Binnen 1 uur kreeg ik een reactie waar ik het schilderij kon vinden en hoe het heette. Ik werd op de hoogte gebracht wanneer het schilderij werd gebracht. Ook toen bleek dat de bezorgtijd niet uitkwam kreeg ik dezelfde dag nog een andere dag en tijd wat schikte. Kortom; Service en snelle reactie.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
    F. van den Burg
    Nederland
    5 / 5

    4 zeer mooie schilderijen hier besteld. De levering verloopt voorspoedig! Wel even opletten bij aflevering of de verpakking niet beschadigd is, want dat hebben wij gehad. 1 schilderij was iets beschadigd! Beste Eigenaar, dat is al met u telefonisch besproken en verder geen probleem!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2016
    Ans van der Heij
    Nederland
    5 / 5

    Met zorg en liefde gemaakt!
    Ik ben zeer tevreden over "Werk aan de muur". Je bestelt niet zomaar iets op "internet", maar je bestelt bij een bedrijf waar met zorg en liefde aan je bestelling wordt gewerkt. Je wordt op de hoogte gehouden over de vorderingen van je bestelling en de levering vindt plaats op de dag waarop het jou uitkomt. Ze vinden het ook belangrijk te weten hoe het werk je bevalt en of het een mooi plekje heeft gekregen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Robert
    Nederland
    5 / 5

    Prima bedrijf.
    Na wat onzekerheden of over de maat, heel geduldig behandeld. Niets is een probleem. Werk staat prachtig. Mooie bak lijst van goede kwaliteit. Reproductie zelf ook prachtig. Heel blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Wilfred
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende webwinkel!
    Na lang speuren op de prachtige site een mooi werk gevonden. Na het doorlopen van het duidelijke bestelproces, wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. De aflevering was perfect. Op tijd, heel verzorgd verpakt en het open maken van de verpakking was een feest. Zeer goede kwaliteit, niet alleen van de afbeelding, maar ook van het canvas en de gebruikte constructie. Kortom een 10!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
    Marlies
    Nederland
    5 / 5

    Super service
    Het behang is echt heel mooi geworden. Hele goede hulp en service gekregen om de juiste kleur uit te zoeken en daarna snel geleverd. In 1 woord TOP

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Rob
    Nederland
    5 / 5

    Persoonlijke en heldere communicatie. Een geweldig product: akoestisch doek met geluidsabsorberende panelen: een eyecatcher en fantastische geluidsdemping ineen. Meer dan prachtig geprint.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
    love life
    Nederland
    5 / 5

    Top mensen met goede adviezen, helpen ze snel en vakkundig, en een fantastische app waarmee je je juiste werk kan kiezen omdat je kan zien hoe dit eruit ziet op je muur. Je werk wordt goed verpakt en levering dag eerder dan was afgesproken in de eerste instantie.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2019
    Michiel
    Nederland
    5 / 5

    Hele fijne en snelle afhandeling. Bestelling was helaas vertraagd door de vakantieperiode van de productie, maar Werkaandemuur bood direct een alternatieve oplossing.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
    Floor
    Nederland
    4 / 5

    Prachtige foto's op verschillende materialen af te drukken
    We hebben een prachtige foto uitgekozen, die heel mooi is afgedrukt op glanzend staal. Wel jammer dat de toonzaal niet meer open is, ik vond het onmogelijk om on line het juiste materiaal te kiezen. Gelukkig mochten we een keer op kantoor komen kijken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit bloemen kunstwerk Bloemen Schilderij | Abstract Schilderij | AI Kunst van AiArtLand op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden