Bloemen blauw en koraal - modern elegant illustratie

van Studio Hinte

- Werkcode: 875 647

Studio Hinte over Bloemen blauw en koraal - modern elegant illustratie

Dit elegante schilderij laat twee bloemen zien in het blauw en koraal oranje met groene bladeren op de achtergrond. Deze illustratie is gemaakt in een moderne en minimalistische stijl. Dit in combinatie met de lichte pastel kleuren geeft het een frisse uitstraling. Rozen, tulpen, lelies, dahlia’s, madeliefjes, klaprozen: iedereen heeft een favoriete bloemensoort.

Zowel erg geschikt op behang of als schilderij op te hangen in de woonkamer, slaapkamer, studeerKamer, werkkamer of in de kinderkamer.
Bloemen blauw en koraal - modern elegant illustratie vind je in de categorieën Blauw, Bloemen & Planten, Digitale Kunst, Graphics botanicals, Groen, Illustraties, Koraal (kleur), Modern, Oranje, Schilderijen, Wit en Woonkamer.
Studio Hinte profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Studio Hinte

Welkom in mijn shop!

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur én uit de landen die ik heb bezocht. Zo zie je veel invloed van onder andere Japan, Thailand en Spanje terug. Elk kunstwerk is uniek en exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur. Strook, voor strook, lijn voor lijn. Alles is met de hand getekend. Zó weet je zeker dat je iets unieks aan de muur hebt hangen.

Alle werken van Studio Hinte


Waarom je kiest voor Bloemen blauw en koraal - modern elegant illustratie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bloemen blauw en koraal - modern elegant illustratie van Studio Hinte

Koop de illustratie Bloemen blauw en koraal - modern elegant illustratie van Studio Hinte op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 875 647
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.