Bloemen op tafel

van Liesbeth Serlie

- Werkcode: 875 230

Liesbeth Serlie over Bloemen op tafel

Schilderij van twee vazen met bloemen op een tafel met tafelkleed. Kleurrijk en los geschilderd, vrolijk schilderij van een interieur. Inspiratie door Suzanne Valadon
Bloemen op tafel vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Figuratieve kunst, Fotografie, Groovy Champagne, Illustraties, Kleuren, Kunst, Modern, Schilderijen, Stilleven, Stilleven met bloemen, Vaas en tafel.
Liesbeth Serlie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Liesbeth Serlie

Liesbeth maakt kleurrijke sprekende schilderijen. Het plezier van het schilderen straalt van het doek af. Alle schilderijen van Liesbeth Serlie zijn met de hand geschilderd en deze collectie is speciaal voor Werk aan de Muur gefotografeerd in hoge resolutie. Hierdoor blijven de details van de schilderijen zoals de penseelstreken duidelijk zichtbaar wanneer deze op canvas, aluminium etc. worden gedrukt. Meer schilderijen bekijken of een persoonlijk schilderij laten maken? Kijk dan op de website van Liesbeth Serlie https://www.liesbethserlie.com

Alle werken van Liesbeth Serlie


Waarom je kiest voor Bloemen op tafel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bloemen op tafel van Liesbeth Serlie

Koop de illustratie Bloemen op tafel van Liesbeth Serlie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 875 230
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.