Bloemen plukken op een mooie zomerse dag.

van Ineke de Rijk

- Werkcode: 476613

Ineke de Rijk over Bloemen plukken op een mooie zomerse dag.

Wat is er mooier dan op een zomerse dag bloemen te plukken. Pasteltekening op zacht gekleurd papier.
Portret / Vrouw / Zomer / Bloemenplukken / Romantisch / Witte jurk / Pastelkleuren / Rood haar / Blauwe lucht/ Licht / Flexa Kleur van het jaar Bright Skies/ Blauwe baklijst/ Fashion / Mode / Illustraties / Figuratieve kunst / Schilderkunst / Kleur/
Bloemen plukken op een mooie zomerse dag. vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Figuratieve kunst, Illustraties, Jurk, Mode, Pastelkrijt, Portret, Schilderijen, Schoonheid, Vrouw, Witte, Zomer en Zon.
Ineke de Rijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ineke de Rijk

Ik heb weer tijd om meer te tekenen en te schilderen na jaren van vrijwilligers werk te hebben gedaan voor de St. Care Foundation The Gambia. Inspiratie heb ik opgedaan in Gambia waar ik ook heb gewoond. De kleuren , de bevolking en het leven is een grote inspiratiebron. Maar ook het rustigere leven nu is inspirerend om zachtere kleuren te gebruiken en meer te werken met pastelkrijt. Maar nog steeds is het fijn om in allerlei kleuren te werken en om nieuwe technieken en nieuwe materialen uit te proberen.

Alle werken van Ineke de Rijk


Waarom je kiest voor Bloemen plukken op een mooie zomerse dag. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bloemen plukken op een mooie zomerse dag. van Ineke de Rijk

Koop de illustratie Bloemen plukken op een mooie zomerse dag. van Ineke de Rijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 476613
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
111 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.