Vrolijk Koeien | Bloemenmeisjes | Panorama van Vrolijk Schilderij

Werkcode: 337 055 Kopieer de werkcode

Vrolijk Schilderij profielfoto Stap binnen in de levendige wereld van 'Vrolijke Koeien | Bloemenmeisjes', waarin het schilderij een idyllisch tafereel schildert van gelukkige koeien omringd door kleurrijke bloemenmeisjes. Het canvas vangt de landelijke vreugde en harmonie tussen mens en dier in een schilderachtig landschap. De koeien grazen tevreden temidden van weelderige bloemenvelden, terwijl de bloemenmeisjes, gehuld in levendige gewaden, de natuurlijke schoonheid omarmen.

De kunstenaar heeft met bedreven penseelstreken en rijke kleurenpaletten de essentie van vreugde en samenzijn vastgelegd. Het tafereel straalt positiviteit uit, waar de interactie tussen de koeien en bloemenmeisjes een gevoel van gemeenschap en sereniteit oproept. 'Vrolijke Koeien | Bloemenmeisjes' is niet alleen een schilderij; het is een viering van de eenvoudige geneugten van het plattelandsleven en de onschuldige vreugde die voortkomt uit de verbinding met de natuur.

Breng dit levendige kunstwerk in je leefruimte en laat het een bron van inspiratie zijn, herinnerend aan de schoonheid van coëxistentie tussen mens, dier en natuur.

Dit werk wordt aangeboden door Vrolijk Schilderij

Corrie neemt jou graag mee in een wereld van vrolijkheid en kleur. Alle schilderijen van Vrolijk Schilderij zijn met de hand geschilderd en deze collectie is speciaal voor Werk aan de Muur in hoge resolutie gedigitaliseerd. Hierdoor blijven de details van de schilderijen zoals de penseelstreken en de verdikkingen van het paletmes nog duidelijk zichtbaar wanneer deze op canvas, aluminium etc. worden gedrukt. Meer schilderijen bekijken of een persoonlijk schilderij laten maken? Kijk dan op de website van Vrolijk Schilderij.

Meer weten over Vrolijk Schilderij?

Klantbeoordelingen van Vrolijk Koeien | Bloemenmeisjes | Panorama

1 beoordeling 5 / 5
Vrolijk Koeien | Bloemenmeisjes | Panorama heeft 1 beoordeling.

    Dirk M.
    Duitsland
    5 / 5
    Geverifieerde beoordeling van Trusted Shops Besteld in juli 2022
    Erwin & Angelique
    Nederland
    5 / 5

    Top resultaat
    Heel tevreden over de communicatie, het meedenken en het uiteindelijke resultaat. Prima materiaal, goed te verwerken en een hele scherpe afbeelding!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Wilma
    Nederland
    4.5 / 5

    Fantastisch!!
    Zeer goed geadviseerd door Eileen Postema van Werk aan de Muur en ben zeer tevreden over het prachtige kunstwerk!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2023
    Victor Burgmeijer
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Beautiful custom-made system that is simple but solid to assemble... (Original) Mooi op maat gemaakt systeem wat eenvoudig maar degelijk in elkaar te zetten is...

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
    Richard
    Nederland
    5 / 5

    Heel mooi en goed ingepakt
    .

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
    Centrum van Alphen
    Nederland
    5 / 5

    Mooie print, mooi ingelijst en zorgvuldig ingepakt. Precies zoals de slogan zegt: Origineler dan Ikea en goedkoper dan de gallery.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
    Elly
    Nederland
    5 / 5

    helemaal top, ben ontzettend blij met mijn kunst
    Vond het moeilijk om een keuze te maken, zoveel mooie dingen om uit te zoeken. Levering was vlot. toen mijn zoon de eerste "foto" uitpakte werd hij even stil. Hij vond hem heel erg mooi. Lijsten zijn ook mooi. Al met al een zeer tevreden klant die zeker vaker zal bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
    Rob
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie producten, goede service
    Recent voor de tweede keer een werk besteld bij werkaandemuur.nl. Helaas door logistieke problemen bij de koeriersdienst (mogelijk i.v.m. corona-drukte) was de levering vertraagd en er was zelfs even sprake van dat deze was zoekgeraakt. Door de betrokkenheid en adequate service van de medewerkster van werkaandemuur.nl heb ik uiteindelijk het werk toch in goede staat ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    Anita
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie website, er is veel mogelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De bestelling werd keurig verpakt op de afgesproken dag bezorgd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
    Petra
    Nederland
    4.5 / 5

    De keuze is enorm, en duidelijk te zien. Ook het kunnen projecteren op je eigen muur is onwaarschijnlijk prachtig. Ik ben ontzettend tevreden en blij met mijn keuzes. En...de afspraken komen jullie altijd na.....mijn complimenten!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018
    Karen
    Nederland
    5 / 5

    Erg mooi schilderij (precies zoals op de website) en prima service
    Het schilderij is exact zoals het op de site staat vermeld. Na bestelling werden we heel goed op de hoogte gehouden van de levering. Zelfs toen de leverdatum niet uit kwam, is dit heel snel opgelost (sneller geleverd dan verwacht). Prima service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2023
    Aline Dassel
    Nederland
    5 / 5

    Supergroot werk besteld (2,85 m) in HD Metal. Resultaat was zelfs boven verwachting. Supermooi. Prima geleverd, goed beschermd met blauwe folie. Prima ophangsysteem waardoor het ahw zwevend wordt. Echt heel blij mee!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Vrolijk Koeien | Bloemenmeisjes | Panorama van Vrolijk Schilderij op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
125,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden