Bloemenweide

van treechild .

- Werkcode: 986284

treechild . over Bloemenweide

Decoratieve kunst
Bloemenweide vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Decoratieve kunst, Digital Art, Gele oker, Illustraties, Kunst, Natuur en Weer, Tuin, Tuinman, Wiesen, Zomer en treechild.
treechild . profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door treechild .

Treechild heet eigenlijk Nina en woont als freelance kunstenares met haar gezin in Nederland. Nina is geboren in Berlijn, in de creatieve wereld: Haar vader nam haar al op jonge leeftijd mee naar zijn eigen vernissages en tentoonstellingen. Als klassieke autodidact leerde Nina zichzelf tekenen en fotograferen voordat haar illustraties werden ontdekt en zij werkte voor gerenommeerde opdrachtgevers als Tchibo of Mercedes. Of het nu gemaakt is met een tablet, camera of penseel en waterverf: Nina's werken zijn vaak kleurrijk, nemen bijzondere standpunten in en weerspiegelen haar nieuwsgierigheid.

Alle werken van treechild .


Waarom kiest voor Bloemenweide als ingelijst werk

  • Levering was vlot. toen mijn zoon de eerste "foto" uitpakte werd hij even stil. Hij vond hem heel erg mooi. Lijsten zijn ook mooi.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Diverse lijsten en passe-partout

Bloemenweide van treechild .

Koop de illustratie Bloemenweide van treechild . op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 986284
Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
227 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.