Bloesem door de takken door

Bloesem door de takken door van Roberto Zea Groenland-Vogels

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Bloesem door de takken door van Roberto Zea Groenland-Vogels

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 580687
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Een prachtig beeld hoe met de scherpte diepte een groot deel van de bloesem naar voren lijkt te komen, terwijl de bloesem toch echt achterin zit. Het geheel wordt prachtig afgetekend tegen de helderblauwe lucht.

Dit werk wordt aangeboden door Roberto Zea Groenland-Vogels

Roberto Zea Groenland-Vogels profielfotoSoms droom ik dat ik als kind in een Colombiaans bergdorpje rondhuppel en de prachtige natuur om mij heen bewonder. In het grote dal bevind zich de stad Bogota vol drukte en rumoer. Dat contrast zie ik nu als Colombiaanse Nederlander ook in ons Kikkerlandje. Probeer ik zonder 'Hocus-Pocus fotografie' de wonderen van de natuur vast te leggen.

NatuurFotografie:
Hoe zou het zijn om als een mini-mensje door je tuin te dwalen waar een sprookjesachtige wereld zichtbaar wordt vol bijzondere kleurrijke planten en dieren. En dat alles tegen het decor van een prachtige lucht vol reusachtige luchtkastelen of magische sterrenhemel. Als door de ogen van een kind wil ik met mijn foto's een verhaal vertellen hoe mooi onze planeet is, van ruige berggebieden en tropische regenwouden tot in je kleine achtertuin..."

KunstFotografie:
Met de collectie KunstFotografie wil ik laten zien hoe eenvoudige en alledaagse dingen om ons heen door het samenspel van licht, kleur, tijd en beweging zo bijzonder kunnen zijn. Mijn fototoestel is dan een soort tijdmachine die de tijd stil zet.. Zoals een momentopname van naar beneden vallend kletterend water en zie je een wonderlijke sculptuur ontstaan die in een bijzondere dansende vorm is vastgelegd...

Alle werken