Blokhut in canyon met sterren

Blokhut in canyon met sterren van Marijn Goud

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Blokhut in canyon met sterren van Marijn Goud

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 84293
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!

Omschrijving

Blokhut in een canyon, Leslie Gulch, in het noord-oosten van de staat Oregon. In the middle of nowhere, juist op het moment dat ik de foto nam kwam er een auto aan gereden die met zijn koplampen de rotsen in de achtergrond belichtte.

Over Marijn Goud

Marijn Goud profielfotoIk hou van reizen, ik hou van de natuur en ik hou van de Schepper die dit allemaal gemaakt heeft. Fotografie is voor mij een manier om herinneringen naar mijn reizen vast te leggen en om een tipje van de sluier van alle mooie dingen van de schepping op te lichten. Mijn voornaamste genre is landschap fotografie, zowel overdag als 's nachts. Het gouden uurtje (een half uur voor tot een half uur na zonsopkomst en of zonsondergang) maakt het mooiste in het landschap los. Het is ook een tijd dat de meeste mensen nog in bed liggen of aan het dineren zijn, maar meer dan waard om voor uit bed te komen.
Fotografie is voor mij een hobby, geen full time baan. Ik werk voor een zendings organisatie (Mission Aviation Fellowship of MAF) en NGO in Afrika. Dit werk brengt ontelbare mogelijkheden voor fotografie, zowel landschap als foto journalisme. Ik hoop hier in de toekomst meer van te kunnen laten zien en mijn collectie uit te blijven breiden. Mijn hoop is dat mijn werken bij u aan de muur de ruimte op kunnen fleuren.

Alle werken