Blue hour Panorama from the cheese house  in Zaanse schans (The Netherlands)

Blue hour Panorama from the cheese house in Zaanse schans (The Netherlands) van Ardi Mulder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Blue hour Panorama from the cheese house in Zaanse schans (The Netherlands) van Ardi Mulder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 213222
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
94 gratis verzending!

Omschrijving

Op 6 mei 2016 had ik voor een weekend een Olympus OM-D E-M5ii camera met Olympus 12-40mm 2.8 lens gratis geleend via fotobooms. De dag erna besloot ik om te gaan naar de Zaanse Schans te gaan. Dit is een windmolen- en museumpark in de provincie Noord-Holland. De zaanse schans is de meest populair bezochte attractie voor buitenlandse toeristen van Nederland in 2015. Een tikkeltje aan de late kant kwam ik 15 minuten voor zonsondergang aan en maakte ik enkele foto's van de zonsondergang. Ik besloot nog te wachten tot het blauwe uur om deze prachtige kaasboerderij vast te leggen.

Over Ardi Mulder

Ardi Mulder profielfoto[Dutch] Mijn naam is Ardi en ik ben een gepassioneerd land/zee- en stadsfotograaf woonachtig in Amstelveen. Ik wil je de wereld graag door mijn ogen laten zien op de meest prachtige manier. Ik ben mij altijd bezig mij te ontwikkelen op het gebied van fotografie en in de fotobewerking. Voor mij is fotografie een vorm van kunst, een manier om mijn gevoelens en gedachten in het dagelijkse leven vast te leggen. Het is meer dan het vastleggen van het juiste moment. Voor mij komt de wereld van fotografie en mijn wereld bijeen. Ik geloof dat mijn persoonlijke creatieve aanpak mij kunnen onderscheiden. Ik hoop dat mijn foto's je de wereld op een andere en unieke manier kunnen laten zien en jou persoonlijk kunnen raken.

[ENGLISH]Thank you for visiting my profile. My name is Ardi and I'm a passionate land/sea- and cityscape photographer living in Amstelveen, The Netherlands. I like to show you the world through my eyes in the most beautiful way. I'm always trying to learn something new in photography and in post processing in general. To me photography is an art form, a way to capture my emotions and thoughts of daily life.It is more than capturing the right moment. To me the world of photography and my world unite. I believe my personal creative approach distinguishes me from other photographers. I hope my photographs can see you the world in a different and unique way and it can touch your emotions like it does with me.

Alle werken