Blue hour at the Brouwersgracht Amsterdam

Blue hour at the Brouwersgracht Amsterdam van Peter Bartelings Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 274138

Blue hour at the Brouwersgracht Amsterdam van Peter Bartelings Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting tm 17-12.
Nog 5 dagen en 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

De zon is onder gegaan en het 'blauwe uur' verovert Amsterdam. De lichtjes gaan aan, ook op de Brouwersgracht, hoek Prinsengracht. De grachtenpanden zijn fraai verricht. De foto is genomen vanaf statief en met een lage iso waarde waardoor er geen ruis op de foto aanwezig is en de details goed zichtbaar zijn .

Over Peter Bartelings Photography

Fotograferen doe ik al tientallen jaren. Na een carrière in het informatie- en kennismanagement ben ik in 2016 met pensioen gegaan en wijd me sindsdien met nog meer passie aan het fotograferen. Mijn stijl van fotograferen kenmerkt zich door scherpe lijnen en contrasten, wat vooral aan mijn (hoofd)collectie stadsgezichten een serene uitstraling geeft. Ook natuurfotografie krijgt mijn aandacht. Denk daarbij aan vogels, bloemen, landschappen. Van mijn foto's zijn doorgaans diverse versies beschikbaar: kleur-, zwart-wit, of zwart-wit met één kleur. Ik stel hoge eisen aan mijn producten, zoals compositie, hoge resolutie (pixeldichtheid) en vrij van ruis. Daarom zijn naar ik meen mijn foto's een verrijking aan uw wand, thuis of op kantoor. Omdat ik in één van de mooiste steden van Nederland woon, zal u vooral foto's van Amsterdam in mijn collectie aantreffen. Ik ben beschikbaar voor kleinschalige projecten, bijvoorbeeld voor het maken van foto's van uw geboortehuis, de straat of het plein waar u opgroeide, de school die u bezocht, de plek waar u uw partner heeft ontmoet etc. Een verrassend cadeau voor een familielid, een vriend, een kennis, collega, een jubilaris, of natuurlijk voor uzelf. Kopers van mijn werk doen me een enorm plezier als ze een foto van waar het gekochte werk hangt sturen naar: p.bartelings@gmail.com

Alle werken