Blue hour in seconds (Praia da Marinha / Algarve / Portugal)

van Dirk Wiemer

- Werkcode: 174 708

Dirk Wiemer over Blue hour in seconds (Praia da Marinha / Algarve / Portugal)

Blue hour in seconds (Praia da Marinha / Algarve / Portugal)
Blue hour in seconds (Praia da Marinha / Algarve / Portugal) vind je in de categorieën Algarve, Arch, Atlantische Oceaan, Avond, Blauwe uur, Contemporary, Eenzaamheid, Felsnadel, Fietsen, Fotografie, Gloeien (metallurgie), Kust, Lichtval, Long exposure photography, Natuurlijke brug, Oceanen en zeeën, Portugal, Praia da Marinha, Romaanse kunst, Ruhe, Steen (materiaal), Steilküste, Steilufer, Steine, Stilte, Stranden, Vloed, Wellen, Wolkenkrabbers, Zon, Zonsondergang en Zwerfsteen.
Dirk Wiemer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dirk Wiemer

Dirk Wiemer is een ambitieuze amateurfotograaf, vooral op het gebied van landschaps- en natuurfotografie. Vooral heeft het hem de landschappelijke schoonheid op het schiereiland Fischland-Darß-Zingst en het eiland Rügen aan de Baltische kust en op het Noord-Friese eiland Sylt voor de Noordzeekust van Sleeswijk-Holstein gedaan. Hij dwaalt met zijn camera maar ook regelmatig door de prachtige duinen van Jutland in Denemarken. Tijdens zijn reizen maakt hij graag foto's. De foto's doen denken aan zoveel mooie momenten. Hij deelt haar maar al te graag met anderen die hier en daar mochten blijven.

Alle werken van Dirk Wiemer


Waarom je kiest voor Blue hour in seconds (Praia da Marinha / Algarve / Portugal) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Blue hour in seconds (Praia da Marinha / Algarve / Portugal) van Dirk Wiemer

Koop de foto Blue hour in seconds (Praia da Marinha / Algarve / Portugal) van Dirk Wiemer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 174 708
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden