Blue sunrise

van robert wierenga

- Werkcode: 47 824

robert wierenga over Blue sunrise

Op de koudste ochtend in de winter van 2012 ben ik op Texel aan de waddenkust gaan fotograferen. Het was 20 graden onder nul, maar het was zo mooi dat ik me niet kan herinneren dat ik het koud heb gehad. Deze opname is ongeveer een half uur voor zonsopkomst gemaakt. Op ochtenden zo koud als deze zijn er vaak prachtige kleuren in de lucht. Het was fantastisch helder, waardoor de lucht een schitterende diepblauwe kleur had.
Blue sunrise vind je in de categorieën Blauw, De Cocksdorp, Eiland, Fotografie, IJs, Koude Oorlog, Nederland, Paal (object), Stranden, Texel, Waddeneilanden en waddenzee, Winter, Zonsopkomst, robert wierenga en robertwierenga.com.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Blue sunrise op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Blue sunrise van robert wierenga

Koop de foto Blue sunrise van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 47 824
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden