Boeddha King Jayavarman VII

van Dirk Verwoerd

- Werkcode: 36 997

Dirk Verwoerd over Boeddha King Jayavarman VII

Eén van de 216 hoofden van Jayavarman VII op de Bayon tempel bij Angkor Thom bij Angkor in Cambodja. De Bayon tempel is wat mij betreft de mooiste van Angkor! Het was een not daar 's morgens vroeg rond te lopen en langzaam maar zeker de zon te zien opkomen. Zoveel mooie vriendelijk verweerde hoofden. Een dierbare foto!
Boeddha King Jayavarman VII vind je in de categorieën Angkor Wat, Angkor Thom, Bayon (tempel), Buddha, Cambodja, Fotografie, Jayavarman VII en Religie.
Dirk Verwoerd profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Dirk Verwoerd

werkte aanvankelijk als reclamefotograaf voor diverse reclamebureaus en grote retailers, maar al snel kon hij zijn studiofotografie combineren met fotografie voor KLM. Daartoe vloog hij over de hele wereld en raakte geïnspireerd door de diverse culturen. Zijn fotografie voor KLM bleef niet onopgemerkt. Hij mocht jarenlang op pad voor de reisorganisatie HT Wandelreizen, welke reizen hem lieten kennismaken met de verste uithoeken van de wereld. De laatste jaren houdt hij zich vooral bezig met architectuur fotografie en maakt hij ieder jaar nog wel een mooie fotoreis.

Alle werken van Dirk Verwoerd


Waarom je kiest voor Boeddha King Jayavarman VII op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Boeddha King Jayavarman VII van Dirk Verwoerd

Koop de foto Boeddha King Jayavarman VII van Dirk Verwoerd op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 36 997
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.