USN Boeing F/A-18E Super Hornet, CAG toestel VFA-87. van Jaap van den Berg

Werkcode: 891 918 Kopieer de werkcode

Jaap van den Berg profielfoto USN Boeing F/A-18E Super Hornet, CAG toestel VFA-87.

Boeing F/A-18E Super Hornet in de landing gefotografeerd bij NAS Oceana, Virginia Beach, Virginia, Verenigde Staten.

Boeing F/A-18E Super Hornet, registratie 168910, AJ-300 van VFA-87. Het toestel is van de CAG van VFA-87 (CAG staat voor Commander Air Group). Het vliegtuig van een CAG is aan de buitenkant herkenbaar aan een speciale beschildering.

VFA-87 is een squadron van de US Navy, gestationeerd op Naval Air Station Oceana. Bijnaam van de eenheid is Golden Warriors, call sign is War Party, de staartcode is AJ en het vliegt sinds 2015 met de Boeing F/A-18E Super Hornet.

Deze foto is gemaakt in april 2016.

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Ik ben Jaap van den Berg en woon in Den Haag. Ik ben een hobby fotograaf en in mijn vrije tijd ga ik er graag op uit om vooral vliegtuigen te fotograferen. De passie voor de vliegtuigen heb ik al sinds mijn jeugd. Militaire vliegtuigen hebben de grootste aantrekkingskracht op mij, maar ook passagiersvliegtuigen mag ik graag naar kijken.

Voor het fotograferen van vliegtuigen heb ik vanaf 2011 diverse mooie reizen mogen maken. Naast vliegtuigen vind ik het ook leuk om foto’s te maken van landschappen, zeeschepen en hijskranen.

Tot 2021 plaatste ik mijn foto’s op mijn Facebookpagina. In april 2021 heb ik mijn webshop bij https://www.werkaandemuur.nl geopend. Ik hoop dat de mensen die mijn foto’s de moeite waard vinden en bestellen er met heel veel plezier iedere dag naar kunnen kijken en ervan mogen genieten.

De foto's die ik publiceer in de webshop worden beperkt nabewerkt in Adobe Lightroom. Met bewerken bedoel ik: een foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

De foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat er zo min mogelijk ruis zichtbaar is. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik in de nabewerking het ruisniveau in de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Meer weten over Jaap van den Berg?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.697 klanten geven ons een 4,7 / 5

Thea
Nederland
5 / 5

Super!
Telefonisch goede vakkundige informatie en antwoorden op onze vragen. Snelle levertijd, goede Verpakking.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Tim
Nederland
5 / 5

Snelle en duidelijke communicatie. Meedenken om product goed passend te maken. Snelle levering. Mooi eindresultaat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Diana
Nederland
5 / 5

Stelt nooit teleur!
Na een eerdere goede ervaring bij de inrichting van een tandartspraktijk, bestelde ik nu voor de styling van een bedrijfspand, 6 mooie stukken in diverse maten op canvas. Zeer ruime keus, prima kwaliteit voor een goede prijs. Netjes op tijd geleverd! Top werkaandemuur!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Peter
Nederland
5 / 5

Zeer tevreden over dit bedrijf. Eerste zending raakte bij vervoerder zoek, zonder probleem is opnieuw het werk geleverd! Gekozen voor uitvoering op staal en mat. Eindresultaat overtreft verwachting. Zeker een aanrader! Ga zo door WADM!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2018
Anneke Tittulaer
Nederland
5 / 5

Van de site tot bestellen en leveren is een groot feest
Werk aan de muur biedt een bijzonder assortiment werken van diverse artiesten. De site is overzichtelijk en helder. Er wordt na het bestellen nog veel informatie gestuurd die het kopen een feestje maken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Petra van Blarcum
Nederland
4 / 5

Geweldig
Fijne communicatie, altijd vriendelijk, snelle reacties op de mails, genoeg keuze, betaalbaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
David Vijsma
Nederland
5 / 5

Echt een uitstekend bedrijf die vooral qua communicatie een dikke 10 verdient. Als de mail onduidelijk is krijg je zoals in mijn geval een hele goede niet haastige uitleg van Simone . Echt een top bedrijf in de digitale oceaan.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
Sonja
Nederland
5 / 5

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
Pluspunten

Snelle service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
han van melick
Nederland
5 / 5

Duidelijk en goed contact over de bestellingen en de mogelijkheden.
positief

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Elise
Nederland
5 / 5

Super service!
Omdat we er niet uitkwamen, hebben we de mensen van Werk aan de muur om suggesties gevraagd. Daar zat een aantal beelden tussen die we zelf ook hadden geselecteerd, maar ook een aantal nieuwe suggesties. We zijn hierdoor op andere gedachten gebracht en konden een keuze maken waar we beiden achter staan! Super!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Sef van Gurp
Nederland
5 / 5

Helaas zat er bij de levering stof achter het glas. Het schilderij is gratis opgehaald en de stof is verwijderd. Prima service

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2021
Henk Jaap Kloosterman
Nederland
5 / 5

Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto USN Boeing F/A-18E Super Hornet, CAG toestel VFA-87. van Jaap van den Berg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 13 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
108,-97,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!