Boeket in rode kan

Boeket in rode kan van Remke Spijkers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Boeket in rode kan van Remke Spijkers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 560301
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105 gratis verzending!

Omschrijving

In de zomer van 2019 raakte ik geïnspireerd door bloemen. Mijn huis veranderde in een bloemenzee. Prachtige nieuwe materie voor mij; ook erg uitdagend, want je moet je als fotograaf aanpassen aan de levenscyclus van iedere bloem.

Ik struinde markten af op zoek naar bijzondere bloemen en vazen, componeerde boeketten en schilderde zelf de achtergronddoeken, waarbij ik gebruik maakte van kant. Als je inzoomt op de foto, of als je de foto in groot formaat laat uitvoeren, zie je de details van het kant.

Voor het schilderen van dit achtergronddoek was ik geïnspireerd door de mystieke sfeer van wolkenluchten waar de wind en het licht mee speelt.

Ben je nieuwsgierig naar dit boeket in een spannende, stijlvolle uitvoering met naakte vrouwenbillen, ogend als een marmeren tafeltje? Kijk dan op mijn website voor de making of video en een gelimiteerde editie. https://www.remkespijkers.com/artwork/b-l-oo-m

Dit werk wordt aangeboden door Remke Spijkers

Remke Spijkers profielfotoRemke Spijkers

Geboren in Uden, Nederland, 1973. Woonachtig in Utrecht.

De passie voor fotografie heb ik als kind al van mijn vader meegekregen. Mijn ouders namen me vaak mee de natuur in en dan observeerde ik hoe mijn vader mosjes, dieren en landschappen fotografeerde. Sinds 2008 ben ik fulltime werkzaam als professioneel fotograaf.

Natuur is mijn grootste inspiratiebron. In de natuur kom ik tot rust en krijg ik inspiratie. Dit gevoel hoop ik via mijn werken ook aan anderen te kunnen geven.

Ik ben hoog sensitief (hsp). Dat betekent dat ik heel gevoelig ben en veel waarneem. Door mijn sensitiviteit kan ik bijzondere en prachtige momenten en sferen in beeld brengen. Door de sensitiviteit in mijn foto's, hoop ik ook sensitiviteit, verwondering en verstilling bij de kijker op te wekken en zo de wereld een beetje zachter te maken.

Schoonheid is overal. De kunst is ervoor open te kunnen staan.

Exposities:
Gemeentemuseum Den Haag (2014 en 2015)
Museum De Fundatie, Zwolle (2017)

Naast mijn autonome, kunstzinnige werk verzorg ik fotografie in opdracht. Zo heb ik twee keer een reportage rondom Prinses Beatrix mogen verzorgen. Ook geef ik fotografieworkshops in de natuur om mijn passie te delen.

Bij Werk aan de Muur is een deel van mijn collectie te zien.
Op mijn website vind je fotografie die in gelimiteerde oplage te koop is, zie https://www.remkespijkers.com.

Alle werken