Bolpanorama Veerhaven Rotterdam van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 102788
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 gratis verzending!

Omschrijving

Dit beeld is gemaakt door het combineren van twaalf foto's gemaakt op de hoek van de Veerhaven en de Westerkade in Rotterdam. Het beeld is bewerkt in Photoshop om het een getekende, schilderachtige uitstraling te geven.

Bovenaan is, aan de overzijde van de Nieuwe Maas de bebouwing op de Wilhalminapier te zien met onder andere Hotel New York. Verder naar rechts bevindt zich de wijk Katendrecht. Onderaan zien we de vooroorlogse panden langs de Westerkade, links zien we de zeilschepen in de Veerhaven.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken