Bomen in de mist

Bomen in de mist van Michel Kant

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 42250

Bomen in de mist van Michel Kant

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
102 gratis verzending!
Bomen in de mist van Michel Kant

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De foto is gemaakt in februari 2013 in de buurt van Pajala in Lapland. De mist die over het besneeuwde land hangt in combinatie met de sneeuw en de bomen en het uitzonderlijke licht nadat de zon net iets onder de horizon staat maakten dit een sfeervolle foto. De foto is gemaakt bij een temperatuur van -30. Lapland is bekend bij fotografen voornamelijk bekend om het poollicht en vaak wodt dan ook vergeten hoe prachtig het landschap daar is.

Over Michel Kant

Michel Kant profielfotoFotografie is mijn grootste passie. Jaren geleden ben ik door een ongeval in een rolstoel terecht gekomen en ook al bengt dat zijn beperkingen met zich mee, het belemmert mij niet om mijn hobby te blijven doen. Ik ben anderhalf jaar geleden naar Zweden verhuisd en dat bevalt uitstekend. Het merendeeel van mijn fotos zijn dan ook Zweedse landschappen, al leg ik mijzelf niet alleen toe op landschappen. Voor een uitgebreidere beschrijving van mijzelf en meer fotos kun je beter een kijkje nemen op mijn website.

Alle werken