Bomen in het paars

van robert wierenga

- Werkcode: 84 022

robert wierenga over Bomen in het paars

Soms wordt je door moeder natuur verrast. Op de ochtend dat ik deze foto maakte, leek het in eerste instantie bepaald geen fraaie ochtend te worden, maar was het dik grijs bewolkt. Desondanks ben ik toch op pad gegaan, met het je-weet-maar-nooit-idee in mijn achterhoofd. Ik ben blij dat ik toch gegaan ben, want gedurende 5 minuten kleurde de hele hemel aan het Paterswoldsemeer geweldig paars. Ik heb bij deze foto ook wat groen gras op de voorgrond meegenomen voor een mooi kleurcontrast.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor Bomen in het paars op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Bomen in het paars van robert wierenga

Koop de foto Bomen in het paars van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 84 022
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.