Bono on top of the world

van Natasja Claessens

- Werkcode: 323 429

Natasja Claessens over Bono on top of the world

Bono is de roedel leider geweest van een groep straat honden in Macedonië. Hij woont nu in Nederland.
Bono on top of the world vind je in de categorieën Digitale Kunst, Honden, Ierse wolfshond, Lucht, On top of the world, Rescue, Slaapkamer, Zwerfhond, boven de wolken en op een berg.
Natasja Claessens profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Natasja Claessens

Mijn naam is Natasja Claessens, ik ben geboren in Utrecht en woon in NIeuwegein. Mijn leven lang ben ik opgegroeid tussen de honden en de paarden waardoor de aantrekkingskracht met deze dieren groot is. Sinds ik een meisje van 6 was zat ik de hele dag te tekenen en maakte ik overal foto’s van om mijn eigen tienerblad in elkaar te knutselen. In Utrecht heb ik aan de School voor de Grafisch vakken gestudeerd met als extra vak fotografie. Na mijn opleiding heb ik gewerkt bij uitgeverijen en reclamebureaus, tot ik in 1995 besloot zelfstandig te gaan werken als Studio Claes. In de loop der jaren is mijn werk als vormgever steeds meer uitgebreid met fotografie. Het één kan vaak niet zonder het ander.

Alle werken van Natasja Claessens


Waarom je kiest voor Bono on top of the world als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Bono on top of the world van Natasja Claessens

Koop dit digital art werk Bono on top of the world van Natasja Claessens als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 323 429
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden