Boom in ochtendmist

Boom in ochtendmist van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Boom in ochtendmist van Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 295565
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Elke dag naar en van mijn werk, rijd ik langs deze boom. Al heel lang wil ik deze fotograferen, want ik ben gefascineerd door deze boom. Hij heeft iets bijzonders, staat zo alleen in het landschap. Alleen de omgeving is niet zo heel spannend voor een landschapsfoto, dus had ik bedacht, dan moet het mistig zijn. Op een ochtend in juni had ik heel vroeg de wekker gezet, om voor het werken uit foto's van de zonsopkomst te maken. Ik had geluk, het was mistig. Ik reed langs de boom en heb mijn auto in de berm geparkeerd. De boom, tezamen met de mist en het eerste licht in de ochtend, maken het plaatje helemaal af voor mij.
Ik stuurde de foto 's middags op naar het NOS weer en om 18u was deze te zien aan het begin van het weer praatje!

Dit werk wordt aangeboden door Mirjam Boerhoop - Oudenaarden

Mirjam Boerhoop - Oudenaarden profielfotoIk ben Mirjam, 41 jaar, getrouwd met Jacco en moeder van Sanne (8) en Rens (6). Ik woon in het prachtige Noord-Scharwoude (gemeente Langedijk in Noord-Holland), maar ben geboren en opgegroeid in Dordrecht. Naast mijn baan als stabiliteits coördinator op een laboratorium in Petten en mijn drukke gezin, vind ik het heerlijk om er op uit te gaan om te fotograferen. Sinds 2015 heb ik deze hobby naar een beter niveau proberen te brengen door een workshop van Frank Peters in Italië te volgen. Ik heb daar veel geleerd over welke instellingen onder welke omstandigheden je het beste kan gebruiken en ook over compositie. De afgelopen vier jaar heb ik daarmee veel geoefend en in september 2016 ben ik weer met Frank meegegaan naar Italië. In november 2017 was ik een week fotograferen op IJsland.
Ik fotografeer voornamelijk landschappen en steden. Dordrecht en Venetië zijn favoriet, maar ook in Alkmaar, Amsterdam en in Deventer fotografeer ik graag. Na mijn werk ben ik wel eens op het strand van Petten te vinden, bij het Palendorp dat daar staat.

Alle werken