Boom voor de Grand Canyon, VS van Rietje Bulthuis

Werkcode: 141 884 Kopieer de werkcode

Rietje Bulthuis profielfoto Boom voor de Grand Canyon, VS
Je vindt meer foto's van de Grand Canyon in mijn album 'Grand Canyon'.
De Grand Canyon is een zeer brede en diepe kloof in het noorden van de Amerikaanse staat Arizona. In de loop van miljoenen jaren heeft het water van de Colorado deze kloof in het landschap doen ontstaan. Deze extreme erosie werd mogelijk doordat het gebied waarin de kloof ligt steeds verder omhoog rees. De Colorado erodeert ongeveer 16 cm per 1000 jaar. De canyon is ongeveer 435 kilometer lang en heeft een breedte die varieert tussen 15 en 29 kilometer. Het gesteente dat nu bloot komt te liggen is volgens metingen circa 2 miljard jaar oud. De geologische structuur is onderdeel van de Grand Staircase. De wanden van de Grand Canyon zijn roodachtig gestreept door de verschillende samenstellingen van de lagen in de successie. Het rode gesteente van de Grand Canyon wordt op zijn mooist gewaardeerd vlak na zonsopkomst en even voor zonsondergang. Het wordt daarom vaak aanbevolen om rond deze tijden de Canyon te bezoeken.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Ik fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Meer weten over Rietje Bulthuis?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

A. Taal
Nederland
5 / 5

Prima service, ook als er eens iets mis gaat
Wij bestelden een acryl werk en kregen dit met een beschadiging (flinke deuk) geleverd. Na wat communicatie en onderbouwende foto's is een nieuw gemaakt werk geleverd, deze keer helemaal heel (ook beter ingepakt). We genieten er elke dag nog van. Prima service van dit bedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
Fred
Nederland
4 / 5

Doen er alles aan om een goed product af te leveren. Denken ook echt mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2017
Theo
Nederland
4.5 / 5

goed geregeld van afhandeling tot verpakking en kwaliteit van het werk
goede opvolging bij vragen en het geleverde voldoet boven verwachting

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Corrie
Nederland
4.5 / 5

Steekt met kop en schouders uit boven andere aanbieders.
De website is erg overzichtelijk. Daardoor wordt een keuze maken heel gemakkelijk gemaakt. Er is een enorme keuze. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de vooruitgang in de bestelling. De werken worden uiterst zorgvuldig verpakt thuis afgeleverd. Ik heb nu 3 werken waar ik heel blij mee ben. Beslist een aanrader als je op zoek bent naar iets bijzonders voor aan je muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Angelique
Nederland
5 / 5

Goede service en kwaliteit. Ze denken mee. Ik kreeg foto's toegestuurd hoe het zou staan op onze muur. Wij zijn voor de grote variant gegaan en het staat super. Ook de bezorging ging volgens afspraak. Echt aan te raden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Janneke
Nederland
3.5 / 5

Positief, contact goed en mooi werk geleverd
Positief, contact goed en mooi werk geleverd

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
John
Nederland
5 / 5

Méér dan geweldig, indrukwekkende website, voor ieder wat wils.
GEWELDIGE SERVICE, mooi werk geleverd. Echt een aanbeveling. We zullen hier indien mogelijk zéér zeker vaker gebruik van maken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
maelvis maelvis
Nederland
5 / 5

Bestellen en betalen is eenvoudig. De bestelling wordt goed stevig verpakt geleverd. Het koste ons de nodige moeite om het los te krijgen. Dit omdat we natuurlijk niet wisten hoe het in de verpakking verpakt zat. Maar ook in de verpakking zit het goed verpakt. Al met al kan je rustig bij 'Werk aan de Muur' iets bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Ronald
Nederland
4.5 / 5

Mooie uitvoering
Het was van begin tot het eind produkt helemaal in orde

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
Leon
Nederland
5 / 5

Goede service en je krijgt gewoon wat je vraagt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Noel
Nederland
4.5 / 5

mooi aanbod en materiaalkeuzen goede info over besteltraject en netjes en snel geleverd

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
Marcel
Nederland
4.5 / 5

Neem de tijd en ervaar de vele mogelijkheden
Door het “tool” heb je een goed inlevingsvermogen om het thuis aan de muur te ervaren of het bij het interieur past en de maat zelf kun5 bepalen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Boom voor de Grand Canyon, VS van Rietje Bulthuis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
109,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden