Boomkikker op braamstruik in het groen van Jeroen Stel

Werkcode: 489 610 Kopieer de werkcode

Jeroen Stel profielfoto Boomkikker op braamstruik in het groen gefotografeerd in de Achterhoek

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Stel

Jeroen Stel (1974) is professioneel natuur- en wild fotograaf, en heeft al sinds zijn vroege jeugd een voorliefde voor de natuur.
Opgegroeid in de weidse polders bij Gouda kreeg hij al gauw een voorliefde voor weidevogels, hazen, amfibieën en insecten.
Jeroen levert kwaliteit op een continue basis en dit heeft hem gemaakt tot een kundig natuurfotograaf, die op weet te vallen in de grote massa. Hij is niet iemand die gaat voor de lucky shots en al wandelend lukraak om zich heen schiet. Jeroen werkt projectmatig, vaak voor lange periodes aan één onderwerp en diept dit dan echt uit. Een mooi voorbeeld is zijn ijsvogelfotografie; IJsvogels boven of onder water, in vlucht, duikend, parend, visoverdragend. Jong, oud, met groothoek of met telelens. Van boven of zelfs van onderaf gefotografeerd. Zijn passie voor IJsvogels maakt hem dan ook gekend als specialist op dit vlak.

De Nederlandse natuur is een onderwerp dat Jeroen als geen ander kent en dit is terug te zien in zijn brede portfolio met wild, vogels, insecten en landschappen dat reeds meerdere malen nationaal en internationaal werd bekroond met prestigieuze awards. Daarnaast is Jeroen een regelmatige contributeur aan diverse magazines van o.a de Nederlandse en Engelse Vogelbescherming en is hij auteur van het boek “Natuur is om de Hoek”.
Door zijn jarenlange ervaring als workshop en fotoreis- leider is Jeroen een attentieve begeleider die “het leren zien” en de technische aspecten van de natuur- en wildfotografie als gee

Meer weten over Jeroen Stel?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Petra
    Nederland
    4.5 / 5

    De keuze is heel groot. Ze beloven wat ze doen: verzending, leverijd, prima verpakking!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
    Mickey
    Nederland
    5 / 5

    Super tevreden
    tijd terug werk besteld. Na de bestelling vriendelijke emails en duidelijke opvolging voor de levering. Helaas bleek dat bij het ophangen het werk heel licht beschadigd was; heel vriendelijk werd dit direct opgepakt en een nieuwe gestuurd. Dit kan altijd tijdens transport gebeuren maar houding en snelheid van handelen om het te herstellen is een voorbeeld voor velen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Bianca
    Nederland
    5 / 5

    Mooie schilderijen snelle service

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
    Anne Mombarg
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
    Gino
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer tevreden
    gebruikte materialen en de afwerking van het product. Alsook over de service hebben we zeker geen klachten. Doordat tijdens het transport 1 profiel beschadigd was geraakt (het zat alvast goed verpakt), werd dit op professionele wijze direct aangepakt en werd ons een nieuw toegestuurd. Dus ook over de service alleen maar lof. Deze shop kan ik zeker aanbevelen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
    Anthony Clifford
    Nederland
    5 / 5

    Werk aan de muur heeft boven verwachting een prachtig werk geleverd. Goede en vriendelijke service, uitstekende kwaliteit en een levering waar ik heel blij mee was. Een echte aanrader!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2017
    An
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch.
    Je hebt zoveel keuze uit prachtig werk. Hier wordt een mens blij van. Snelle aflevering en zorgvuldig verpakt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    U. Holwerda
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie website, enorme keus, duidelijke uitleg over het afdrukken van een foto op verschillend materiaal. We hebben in eerste instantie een verkeerde foto op staal ontvangen maar dit is snel en correct opgelost, communicatie met Werk aan de Muur als zeer prettig ervaren en binnen een paar dagen mochten we het juiste kunstwerk ontvangen. We zijn heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt, is precies zoals we in gedachten hadden. Wat ons betreft is Werk aan de Muur een aanrader!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
    Rachel
    Nederland
    5 / 5

    Goede kwaliteit, snelle levering
    Heel goed, een aanrader

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Jos
    Nederland
    5 / 5

    fantastisch !
    Het was even slikken toen ik de prijs zag maar het is meer dan de moeite waard, wat een prachtige print aan mijn woonkamermuur ! En ruimschoots op tijd en goed ingepakt geleverd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
    Henriette de Deugd
    Nederland
    4.5 / 5

    Super blij mee!
    Gisteren de canvas foto’s opgehangen. Ze zijn van mooie kwaliteit en supergoed ingepakt om te versturen. Dik tevreden . We genieten ervan als we er naar kijken. Succes met jullie bedrijf en misschien tot een volgende bestelling.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Niels
    Nederland
    5 / 5

    Heel mooi canvasdoek
    Erg mooi canvasdoek ontvangen van 200cm x 180 cm. Degelijk en zorgvuldig verpakt en afgeleverd. Prettige communicatie

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Boomkikker op braamstruik in het groen van Jeroen Stel op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
199,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden